Bitcoin падає нижче $70k через розчарування з інфляцією

Bitcoin падає нижче $70k через розчарування з інфляцією

Bitcoin тримається нижче $70k на розчарувальних показниках інфляції на цьому тижні

Криптовалюти та акції стрімко впали у п`ятницю, знищуючи прибуток з початку тижня, так як трейдери усвідомлювали ще один гарячіший, ніж очікувалося індикатор інфляції.

Bitcoin та ether подовжили спад, який почався у четвер вранці.

Bitcoin (BTC) торгувався на 6% нижче, продовжуючи перебувати нижче $70,000, на момент публікації, за даними Coinbase. Ether (ETH) також зазнавав втрат, втрачаючи близько 7% протягом 24 годин для торгівлі близько $3,700.

“Кумулятивний ефект поганих новин тижня щодо інфляції вивів BTC з його впевненого підйому,” - сказала Noelle Acheson, автор розсилки Crypto is Macro Now. “Нагадування вчорашнього про гравітність адаптації очікувань ставок зрозуміло заподіяло більше шкоди, толкаючи BTC назад нижче $69,000, з подальшим ударом по настрою, що триває й сьогодні.”

Показники S&P 500 та Nasdaq Composite також стрімко втратили у початковій торгівельній сесії в п`ятницю, втрачаючи 0,6% та 1%, відповідно. Акції в основному зняли приріст, зроблений на початку тижня, хоча аналітики кажуть, що враховуючи останні економічні дані, спад не є таким значущим, як очікувалося.

“Економічні дані на цьому тижні не були позитивними для акцій, і хоча вони не спростували жодного з тих бичиних мантр, вони його ослабили,” - сказав Том Ессейє, засновник досліджень Sevens Report Research.

Згідно з даними, опублікованими у четвер, індекс цін на виробника (PPI), який вимірює роздрібні ціни внутрішніх виробників, показав зростання на 0,6% у Лютому. Експерти очікували місячне зростання на 0,3%.

Ядро PPI за Лютий зросло на 0,3% місяць до місяця, більше, ніж очікувалося 0,2%, але менше, ніж січневе значення 0,5%.

Цифри не були позитивними для тих, хто сподівався на зниження ставок у найближчі місяці - зараз ринки передбачають ймовірність 91%, що Федеральна резервна система утримає ставки до травня, згідно з даними CME Group.

Федеральний резерв оприлюднить своє рішення про ставки та оновлені економічні прогнози на наступному тижні після завершення засідання Комітету відкритого ринку Федералу в середу.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть