Шлях Cardano до $12,80: прогноз аналітика

Шлях Cardano до $12,80: прогноз аналітика

Аналітик описує шлях Cardano до $12,80

Cardano має проблеми зі відновленням своїх попередніх висот, але це може бути тимчасовою, вчора розкаже аналітик, який описує шлях монети до десятидоларової ціни.

Число провідних криптовалют, включаючи Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та Binance Coin (BNB), наближаються до своїх попередніх висот за останні кілька тижнів. У контрасті Cardano залишається далеко, торгується на 77% нижче свого пікового значення 2021 року в $3,10.

Проте, Дан Гамбарделло, досвідчений ринковий аналітик та засновник Crypto Capital Venture, не очікує, що погане виступання Cardano триватиме довго.

Замість цього він передбачає, що підйом Cardano до $0,80 наближається і стане каменем спотикання для поступового подвоєння цін у майбутньому.

Прогнозуючи, якими будуть такі збільшені ціни, Гамбарделло, який є великим прихильником Cardano та інвестором в екосистему проекту, зауважує, що ADA може піднятися аж до $12,80, якщо її ціна продовжуватиме подвоюватися. .80 ADA наближається.

Половина $1,60.

Половина $3,20.

Половина $6,40.

Половина $12,80.

Камені спотикання.

— Дан Гамбарделло (@cryptorecruitr) 13 березня 2024

Cardano повинен подолати бар`єр в $0,8, щоб міряти вище

Очевидно, будь-яка подорож до небайдужих цінових рівнів для Cardano повинна початися з пройдення криптовалюти критичного рівня ціни в $0,80. Cardano востаннє торгував вище $0,8 у лютому 2022 року, приблизно за два місяці до падіння ринку криптовалют через черговий обвал терра (LUNA).

З того часу ADA торгувався далеко нижче цього рівня ціни. Останній ринковий ралі підніс ADA поблизу $0,76, але він зіткнувся з опорою. Якщо Cardano врешті решт пройде бар`єр $0,8, такий рух може стати підґрунтям для подальшого підйому.

Серед цих прогнозів, аналітики очікують, що Cardano досягне між $1,5 і $3, повторюючи виступ схожий на останній буль-ран. Інші передбачають ціни аж до $10 до кінця поточного буль-рану, при цьому ADA збільшиться більше, ніж на 300% від свого попереднього рекорду всіх часів.

Немає гарантій, що передбачені ціни будуть здійснені. Однак поєднання декількох досвідчених аналітиків, які передбачають вибух в ціні Cardano, може говорити про хороше для його майбутнього, як в короткостроковім, так і в довгостроковому плані.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть