Прогноз ціни криптовалюти EGLD до $80

Прогноз ціни криптовалюти EGLD до $80

Цей конкурент Cardano `просинається`, загрожує виходом на $80

Хоча багато активів на криптовалютному ринку починають розгортати отримані прирости за останні кілька тижнів, деякі з раніше сплячих криптовалют, включаючи конкурента Cardano (ADA) MultiversX (EGLD), показують ознаки `просинання` та можливого виходу на критичні рівні.

Зокрема, EGLD в даний час зіткнулася з важливим опором, тоді як пара Bitcoin (BTC) перебуває на своєму циклічному мінімумі, також значно розширюючи свою екосистему з попереднього циклу, згідно з спостереженнями, поділеними криптоекспертом Міхаелею ван де Поппе в публікації X від 14 березня. Прогноз ціни EGLD

Як пояснив криптоексперт, власний токен блокчейн-протоколу, що пропонує справжню горизонтальну масштабованість за допомогою всіх аспектів шарінгу, наразі посідає десяте місце за загальним заблокованим значенням (TVL) і має вигляд багато оновлень, які прийдуть до його екосистеми.

Звичайно, взаємодія всіх цих бикових елементів може сприяти EGLD `імовірному переходу до наступної опори` близько $80, після чого він може рухатися до наступної цілі в $148,54, як показав ван де Поппе, аналізуючи графіки токена та його історичну цінову динаміку.

Тим часом ціна EGLD на момент публікації становила $67,49, тримаючись за падучий настрій у широкому криптосекторі, що призвело до його падіння на 8,11% за останні 24 години, хоча він все ще тримається на зростанні на 1,30% за останні сім днів і місячний приріст 12,64%, згідно з даними на 15 березня.

Варто зауважити, що EGLD є власним токеном MultiversX (раніше Elrond), блокчейн-протоколу, що пропонує справжню горизонтальну масштабованість за допомогою всіх аспектів шарінгу (мережевий, транзакційний, стан) і який має на меті стати технологічною екосистемою для нового інтернету.

Таким чином, мережа акцентує увагу на зусиллях в цьому напрямку, включаючи недавній запуск децентралізованої торгівлі похідними, яка обіцяє полегшити `складні стратегії, захист від вірогідних ризиків, більший асортимент активів та поглиблення ліквідності - з усіма перевагами бути на ланцюжку`.

Все розглядаючи, ціна EGLD, можливо, буде рухатися у напрямку, визначеному видатним крипторинковим експертом, якщо вона зможе вийти з останнього тренду консолідації неушкодженою, а мережа продовжить розвивати свою екосистему. Однак завжди слід бути обережним та робити детальні дослідження.

Відмова: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть