Bitcoin як захист від інфляції: виступ гендиректора Палати цифрової торгівлі

Bitcoin як захист від інфляції: виступ гендиректора Палати цифрової торгівлі

Генеральний директор Палати цифрової торгівлі Періанн Борінг страстно виступила за Bitcoin (BTC) як засіб захисту від інфляційних тисків. Погляди Борінг висловлені в контексті останніх даних, які оприлюднило Бюро трудової статистики США і що показали зростання як індексу споживчих цін (CPI), так і індексу цін виробників (PPI) за лютий місяць.

У нещодавньому пості Борінг назвала Bitcoin країнним `захистом від інфляції` через його обмежене постачання. Генеральний директор Палати цифрової торгівлі додав: `Це той інструмент, який нам потрібно для захисту від втрати вартості наших важкозароблених грошей.` Крім того, вона закликала #StopCryptoBan і закликала зацікавлених сторін стояти проти політичних зусиль, що обмежують права на Bitcoin.

Борінг написала: `Не дозволяймо політикам забирати це, коли це потрібніше ніж будь-коли. Стіймо разом з нами.` У пості також було відео, в якому Борінг виступала за Bitcoin як `захист від інфляції` у прямому ефірі на Bloomberg. У відео вона наголосила, що `номер одна проблема` для американців - це постійне зростання інфляції.

Крім того, Борінг зауважила, що зростаючий інфляційний тиск впливає на американців середнього класу, які мають проблеми з оплатою витрат на житло, продукти та інші витрати на виживання. Крім того, вона питала, чому політики настійливо відмовляються включати `інфляційно захищений` Bitcoin в список, що захищає американців від зростаючих витрат.

Крім того, вона підкреслила появу сенаторів, які підтримують криптовалюту та Bitcoin, через вищезазначені причини. Борінг підкреслила, що проти криптовалютного сенатора Елізабет Воррен виступає противник XRP Джон Дітон. Крім того, сенатор з Пенсильванії Боб Кейсі молодший, який виступає за заборону криптовалют, має виклик від Девіда Маккорміка.

Серед цього контексту підтримка Bitcoin як захист від інфляції віддзвеніла з ростущими стурбованнями щодо традиційних інструментів грошової політики. Генеральний директор Палати цифрової торгівлі підкреслила обмежену поставку Bitcoin та його стійкість до інфляційних тисків, що виникають внаслідок втручань центральних банків. Крім того, Борінг закликала зацікавлених сторін чинити опір потенційним регуляторним обмеженням у сфері криптовалют.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть