Ціна Dogecoin знижується попри вплив Елона Маска

Ціна Dogecoin знижується попри вплив Елона Маска

Ціна Dogecoin (DOGE) почала знижуватися, незважаючи на вплив Елона Маска

Ціна Dogecoin завжди реагувала на новини про залучення засновника Tesla Елона Маска до мем-койна. Те ж саме було очікувано на цьому тижні.

Проте, більш широкі ринкові умови значно важче вплинули на цінову динаміку, що призвело до падіння DOGE на графіку.

Вартість Dogecoin вперше відреагувала на Елона Маска в 2021 році і з того часу встановила зв`язок зі засновником Tesla. Цей зв`язок ослаб у минулому році, оскільки інтерес Маска перейшов від DOGE до штучного інтелекту.

Проте спільнота DOGE у цьому тижні зраділа, коли Маск пішов на спілкування на користь мем-койну. Під час сесії на Берлінській Гігафабриці Tesla Маск заявив, що Dogecoin буде активовано як засіб оплати за покупки Tesla. Він продовжив називати токен собаки `криптовалютою народу`.

Дивно, але це не вплинуло на ціну Dogecoin у жодному обсязі і навіть не завадило запровадженню висновків. DOGE готується ініціювати спад через загальні ринкові сигнали.

Протягом останніх 24 годин ціни на Bitcoin значно знизилися, і ціни на Dogecoin слідували тій же тенденції. Оскільки мем-койн демонструє високу кореляцію 0,89 з BTC, він був безпосередньо впливований. Кореляція Dogecoin з Bitcoin. Джерело: IntoTheBlock

Крім того, криптовалюта не має підтримки від своїх інвесторів, які почали відступати, оскільки биковий настрій ослаб. Адреси, які здійснювали транзакції в мережі, значно зменшилися.

Бикова спільнота не сприяла реальній активності на ланцюжку блоків, що призвело до зменшення активних адрес до чотирилітнього мінімуму. Dogecoin Активні адреси. Джерело: Santiment DOGE Прогноз ціни: Не виключено корекцію на 20%

Дивлячись на щоденну діаграму, можна побачити, що ціна Dogecoin не дуже далека від початку спадної тенденції. Перший сигнал приходить від Moving Average Convergence Divergence (MACD).

MACD - це індикатор імпульсу, який слідує за трендом і показує відношення між двома середніми буферами ціни цінності. Він складається з MACD лінії (різниці між короткостроковим та довгостроковим експоненціальними середніми) та сигнальної лінії (середня арифметична лінії MACD).

На момент написання цих середніх утворюють ведмеже хрестик вперше за місяць. Зазвичай ці кросовери слідують після значних корекцій, оскільки ринок все ще охолоджується. У випадку DOGE можливе падіння до $0,147 або $0,134, що позначить 12% або 20% корекцію відповідно. DOGE/USDT 1-денна діаграма. Джерело: TradingView

Тим не менш, 50-денний експоненційний рухомий середній (EMA) все ще позитивний, розташований під свічкою. Якщо цей рівень продовжуватиме діяти як підтримка, ціна Dogecoin може мати шанс на відновлення, вибиваючись з рівня $0,164.

Якщо DOGE успішно прорветься через $0,182, бикова теза буде анульована, відкриваючи мем-койн для ралі до $0,20.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть