Ціна на JasmyCoin зазнає реверсу: чи кінець бульбігу?

Ціна на JasmyCoin зазнає реверсу: чи кінець бульбігу?

Ціна на Jasmy зазнає гострого реверсу: чи закінчився бульбіг?

Ціна на JasmyCoin продовжила свій вільний падіння на цьому тижні, оскільки здається, що бульбіг криптовалюти втратив насичення. Вона падала в останні чотири дні поспіль і знаходиться близько до свого найнижчого коливання з 5-го березня. Токен занурився на понад 30% зі своєї найвищої точки цього року, що означає, що він знаходиться в глибокому биковому ринку. JasmyCoin стрімко знизився.

Цей реверс ціни на Jasmy відбувається в тиждень, коли Bitcoin стрімко стрибнув до рекордних $73,000. Інші монети, такі як Ethereum, Solana і Avalanche, також зросли на цьому тижні.

Однак багато з них зазнали гострого реверсу, з Bitcoin, який впав нижче $68,000, і Ethereum, що впав нижче $3,700. За даними CoinGecko, загальна ринкова капіталізація всіх криптовалют впала понад $2.7 трильйона.

Ціна на Jasmy стрімко знизилася в час, коли щоденний обсяг торгів продовжував падати. В цей четвер він становив понад $120 мільйонів, що менше, ніж $164 мільйони попереднього дня. Щоденний обсяг становив понад 29 лютого і середньостатистично понад $500 мільйонів за останні декілька тижнів.

Дії ціни на токен Jasmy в основному пов`язані з продовженням забору прибутку. Крім того, монета підвищилася на понад 820% між своєю найнижчою точкою у жовтні та найвищою цього року. У більшості випадків таке заборонення прибутку є поширеним в криптоіндустрії.

Проте, існують позитивні катализатори для Bitcoin та ціни на Jasmy. По-перше, є міцні надходження від Bitcoin ETF. Інтернет-біржа біткойну (ETF) iShares додала майже $15 мільярдів активів за останні два місяці. Деякі аналітики вважають, що попит на Bitcoin продовжить зростати в найближчі місяці, коли наближається половинування.

Отже, з фундаментальної точки зору, є ймовірність того, що ціна на Jasmy відновиться в найближчі місяці, оскільки попит на Bitcoin зросте. Крім того, це падіння може бути розладом, коли актив гостро падає, а потім відновлює тренд. Прогноз ціни на Jasmy

JASMY діаграма за TradingView

Щоденна діаграма показує, що ціна на токен Jasmy сягнула піку у $0,02757 у цьому місяці. Вона стрімко знялася в останні дні. Незважаючи на це відступлення, монета залишається вище 25-денної та 50-денної експоненційно-рухомих середніх (EMA),

Дві лінії MACD утворили візерунок медвежої перехрестя. Також станом на близьке до нейтральної точки Індекс відносної сили (RSI). Тому я підозрюю, що ціна на JasmyCoin буде продовжувати падати протягом певного часу, а потім відновиться, оскільки бики візьмуть за ціль річний максимум у вартості $0,0275.

Цей пост був опублікований на Invezz

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть