Три компанії, які можуть показати високі результати в 2024 році

Три компанії, які можуть показати високі результати в 2024 році

У 2023 році кілька компаній індексу S&P 500 продемонстрували сильні результати та збільшили свою ринкову капіталізацію, що підтримує інвесторів в їхньому бажанні побачити, хто зможе повторити такі успіхи в 2024 році.

З огляду на очікуване зниження інфляції та кілька знижень ставок Федерального резерву у цьому році, фондовий ринок здається готовим до сильних результатів протягом наступних 12 місяців.

Враховуючи це, Finbold зібрав технічні та фундаментальні аналітичні дані, прогнози аналітиків та зваживши на поточні ринкові тенденції, визначив компанії, акції яких можуть продемонструвати сильні результати в 2024 році.

Nvidia (NASDAQ: NVDA)

Одна з найсильніших компаній індексу S&P 500 за останні 365 днів - Nvidia (NASDAQ: NVDA), здобула місце в цьому списку, збільшивши свою вартість на понад 200%.

У цьому році вона також розпочала успішно, збільшивши свою оцінку на 13,58%.

Торгові операції, пов`язані з акціями NVDA, непомітно перетворилися на майданчик запуску минулого тижня, що свідчить про помітне зростання обсягу торгівлі та потенційний ринковий рух акцій, за словами акціонера Джейка Вуджастіка у публікації 16 січня.

На момент написання статті ці акції торгувалися по ціні $547.10, з втратою -0.20% своєї вартості по відношенню до попереднього закриття та зростанням на 10,46% за останні п`ять торгових сесій.

Amazon (NASDAQ: AMZN)

Інша компанія з індексу S&P 500, яка зросла в своїй вартості за минулий рік - Amazon (NASDAQ: AMZN), змогла збільшити свою вартість на 60%.

На поточний момент фокус зосереджений на штучному інтелекті (AI), який є ключовим елементом, впливаючим на різні аспекти діяльності компанії та надаючим широкі можливості. Особливу увагу заслуговує значний інвестиційний успіх Amazon у генеративному AI для Amazon Web Services (AWS).

У третьому кварталі 2023 року Amazon повернулась до двозначного зростання продажів, отримавши зростання на 13% порівняно з попереднім роком, якраз вчасно до великого святкового сезону. Крім того, компанія повідомила про міцний фінансовий розвиток, збільшивши оперативний прибуток у чотири рази і чистий прибуток у більше ніж три рази, зростання з $2.9 млрд до $9.9 млрд у третьому кварталі.

На момент написання статті AMZN торгувалася по ціні $154.62, із зменшенням -0.36% від попередньої торгової сесії та зростанням на 5.32% за п`ять попередніх сесій. З початку року вона змогла збільшити свою вартість на 3.13%.

Alphabet (NASDAQ: GOOGL)

Для тих, хто шукає стабільні результати та прогрес без сюрпризів, акції Alphabet (NASDAQ: GOOGL) можуть стати вдалим вибором.

Аналітики прогнозують сильний розвиток цієї компанії завдяки її сильному вільному грошовому потоку (FCF).

Alphabet відповідає характеристикам акцій з рентабельністю при розумній оцінці (GARP). Аналітики передбачають зростання обсягу доходів компанії на 11% в поточному році порівняно з 2023. Цей прогноз отриманий на основі опитування, яке охопило інсайти від 49 аналітиків, які прогнозують доход компанії в розмірі 340.1 млрд доларів у 2024 році, замість прогнозованих 305.73 млрд доларів у 2023 році.

На момент написання статті акції GOOGL торгувалися за ціною $142.65, зі зростанням 0.40% порівняно з попереднім закриттям та зростанням на 4.61% за останні п`ять торгових сесій.

З нарощуванням своїх позицій в минулому році та розвитком технології штучного інтелекту, яка стрімко розширюється в різних галузях, ці компанії готові продовжувати зростати й займати лідируючі позиції у 2024 році.

Проте слід зауважити, що інвестори повинні проводити свою власну аналітику та дослідження, щоб захистити себе від непотрібних ризиків при інвестуванні.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не може бути вважений інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. Вкладаючи, ви ризикуєте власним капіталом.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть