Курс Bitcoin знизився на 4%, Solana виявила себе сильною

Курс Bitcoin знизився на 4%, Solana виявила себе сильною

Курс Bitcoin впав на 4%, впавши нижче рівня в $70K; Solana виявила кращі результати

Крипторинки в четверг зазнали втрат – як Bitcoin, так і Ether втратили по 5%-6% до відносно помірного відновлення.

Каже QCP Capital, Solana продемонструвала сильність, отримуючи перевагу від капіталовідтоку.

Зауважують крипто-трейдери: після пройдення ключового рівня опору SOL може бути готовий до руху на рівень $250.

Крипторинки в четвер пережили вибух негативної волатильності, з Bitcoin (BTC) впавши на понад 6% до рівня нижче $69,000. Як завжди, покупці швидко втрутилися, і ціни оновилися до $70,500 на момент публікації.

Найбільший кріпто за ринковою капіталізацією вранці четверга на короткому часовому інтервалі поставив новий рекорд під $74,000, але почав знижуватися близько початку торгівельної сесії в США. Рух сприймав силу вдень, опустившись до рівня $68,600 перед початком покупок під час спадання.

Головні альткоїни Ether (ETH), Ripple (XRP), Matic (MATIC) та AVAX (AVAX) також втратили від 5% до 7% перед відновленням частини втрат.

Місцевий токен Solana (SOL) показав відносну міцність на тлі маркучного спадання, покажучи свою найвищу ціну за 26 місяців перед відступом. Однак SOL трохи піднявся на 3% протягом дня, зробивши його одним із найкращих активів в індексі CoinDesk 20, який втратив 4%.

Фонд цифрових активів QCP Capital зазначив у четвер в ринковому оновленні, що SOL скористався капіталовідтоком, оскільки ралі Bitcoin, схоже, сповільнився.

Кілька аналітиків зауважили, що BTC може увійти у період консолідації, навіть із можливою корекцією на 20%, оскільки імпульс, що дозволив досягати нових рекордних висот за останні два тижні, почав втрачати силу.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть