Гонка між Solana та BNB Chain: Хто обійде кого?

Гонка між Solana та BNB Chain: Хто обійде кого?

Спрямований на домінування війна вже почалася. Дані CoinMarketCap показують, що Solana та BNB Chain, дві популярні платформи для укладення смарт-контрактів після Ethereum, стають сильними конкурентами.

У дописі на X один криптоаналітик зауважує, що SOL та BNB, внутрішні валюти Solana та BNB Chain, відповідно, ростуть, відповідно розширюють обсяги їхніх платформ. Однак, навіть з цим підйомом цін, вони ще не досягли рівня у 5%, який є ціллю для прибічників цих двох платформ.

Чи зможе Solana обійти BNB на четвертому місці?

Коли аналітик поділився знімком екрана 14 березня, BNB Chain, підтримуваний Binance Coin (BNB), тримав невелике переважання з домінуванням на рівні 3,34%, тоді як Solana поступалася на другому місці з 2,72%.

Однак, Solana відкрила шлях. Ця монета не лише перевершує Bitcoin та Ethereum, але також швидко розширюється, швидше, ніж BNB протягом останніх торгових тижнів. На момент написання CoinMarketCap показує, що SOL торгується вище $170, досягаючи мульти-місячного максимуму.

Більше того, вона зросла на 11% у минулому торговому дні та на 20% протягом попереднього тижня торгівлі. З ціною, обсяг ринку SOL зріс на 12% до понад $75 мільярдів, зміцнюючи свою позицію на п`ятому місці, відстаючи від BNB.

З іншого боку, BNB залишається на четвертому місці, за USDT–найбільш ліквідним стейблкойном, чиї активи становлять понад $103 мільярди. BNB зросла на 2% попередній день, але подвоїлася за останній тиждень торгівлі. В цілому, відсутність активності, особливо в останній торгівельний день, означає, що загальний обсяг його ринку, понад $90 мільярдів, стабільний, збільшившись лише на 2% в останній день.

Порівнюючи результати Solana та BNB, перша має перевагу. Наприклад, з вересня 2023 року SOL зріс на понад 200% у порівнянні з BNB. BNB скоротила втрати з січня, але відновлення в Solana, враховуючи успіх мем-монет, означає, що SOL може подальшим ростом у майбутньому.

Поки конкуренція загострюється, майбутнє залишається невизначеним. Невідомо, чи SOL зможе обійти BNB та посісти друге місце за Ethereum в питанні смарт-контрактів.

Проте, на момент написання статті, що впевнено, це підйом активності на Solana та розгортання подій навколо справи про банкрутство FTX могли би підтримати ціни SOL. Фактично, є висока ймовірність, що домінування Solana може догнати BNB, оскільки гонка до рівня у 5% загострюється.

У листопаді 2023 року Binance урегулювала питання з регуляторами США, включаючи Комісію з цінних паперів та бірж (SEC), погодившись заплатити штраф у розмірі $4,3 мільярда. В рамках угоди їхній співзасновник, Чангпенг Чжао, також повинен був відставити з посади генерального директора. Хоча ціни BNB спочатку різко впали, токен поступово відновився з рівня $300.

Зображення з мережі Shutterstock, графіки з TradingView. Відмова від відповідальності: Стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо покупки, продажу або утримання будь-яких інвестицій, і, звісно, інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям інвестиційних рішень. Використовуйте надану на цьому веб-сайті інформацію виключно на свій власний ризик.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть