Триває ралі ціни на Солану: можливий ретрейсмент до $127 - прогноз

Триває ралі ціни на Солану: можливий ретрейсмент до $127 - прогноз

Солана опуститься нижче $127, прогнозує аналітик, коли ціна SOL росте

Криптовалюта Солана (SOL) знову стала центром уваги в криптосфері, з ціною, яка підскочила майже на 15% і перевищила позначку в $170. Цей вражаючий ралі підкреслює підвищений інтерес інвесторів до цього цифрового активу.

Проте, серед неймовірного ралі відомий криптоаналітик Алі Мартінес висловлює обережну зауваження про можливу корекцію в траєкторії ціни SOL. Аналітик сигналізує можливу корекцію в ціні SOL

Ралі Солани понад $170 знову оживило надії серед інвесторів, багато спостерігачів на ринку очікують, що ралі буде тривати. Проте, попередження від відомого криптоаналітика Алі Мартінес викликало спекуляції на крипторинку.

Тим часом, у нещодавньому повідомленні на платформі X, криптоаналітик Алі Мартінес попередив про перспективний вигляд ціни Солани. Мартінес звернув увагу на індикатор TD Sequential, який історично сигналізував про продажі, коли SOL досягав певних рівнів з грудня 2023 року. Зокрема, Мартінес сказав:

«З грудня 2023 року кожного разу, коли цей індикатор вказував на продаж, ціна SOL падала на 17-28%.» Джерело: Алі Мартінес, X

Зокрема, попередження вказує на можливий ретрейсмент для SOL, можливо, опустившись до $152 або навіть до $127. Відповідно, обережне повідомлення Мартінеса внесло відчуття обачності на крипторинок, спонукуючи інвесторів переоцінити свої стратегії в рамках нинішнього ралі.

Проте, незважаючи на це попередження, дані по деривативам Солани дають суперечливу картину, вказуючи на биковий настрій і намігаючи на можливість подальшого росту ціни SOL.

Також читайте: Чому криптовалюти штучного інтелекту можуть стрімко рости у березні? Показники ринку серед ралі цін

Триваюче ралі ціни на Солану та недавнє попередження викликали обговорення серед прихильників крипторинку. Проте дані по деривативам вказують на те, що ціна SOL може підтримати ралі, з урахуванням впевненості інвесторів.

Наприклад, відкритий інтерес на фьючерсах Солани (OI) зріс на 16,74%, досягнувши $2,83 мільярда, з найвищим OI, зафіксованим на Binance приблизно на $1,18 мільярда, слідом за Bybit на $775,27 мільйона, показали дані CoinGlass. Кілька інвесторів розглядають стрімке зростання цін на криптовалюти як можливість захисту прибутку, спонукаючи до обережного підходу для учасників ринку.

Тим часом, за даними CoinGlass, понад 80 000 трейдерів стикнулися з ліквідаціями на крипторинку на суму $237,78 мільйона протягом останніх 24 годин. Значущо, Солана відчула загальну ліквідацію на $17,43 мільйона, розділену між $3,85 мільйона в довгих позиціях та $13,56 мільйона в коротких позиціях протягом 24 годин.

З іншого боку, індекс відносної сили Солани (RSI) сигналізує про перекуплені умови на рівні 84,16. Таким чином, інвесторам рекомендується виявляти діліжанс та обережність у навігації в непрогнозованому криптоландшафті. При тому, як Солана продовжує здобувати увагу своїми рухами ціни, ретельне управління ризиком залишається ключовим для інвесторів, що шукають вигоди в динамічному крипторинку. Джерело: TradingView

Тим часом, на момент написання, ціна Солани зросла на 14,50% до $173,78, а торговий обсяг стрімко зріс на 26% до $7,04 мільярдів за останні 24 години. Значущо, криптовалюта досягла максимуму в $173,81 та мінімуму в $150,46 за останні 24 години, свідчачи про волатильний характер крипторинку.

Також читайте: Партнер Ripple Tranglo, використання XRP в ODL викликає контроверзії

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть