Новий конкурс PostFinance: виграй 3 біткоїни!

Новий конкурс PostFinance: виграй 3 біткоїни!

Швейцарські Новини: конкурс PostFinance пропонує три біткоїни в якості призів

Швейцарія пропонує криптовість звітами через PostFinance, яка пропонує своїм користувачам, які інвестують принаймні $100 в одну з 11 запропонованих криптовалют, шанс виграти один з трьох біткоїнів, які можна виграти в конкурсі. Конкурс дійсний до 30 квітня 2024 року.

Резюме

Швейцарські Новини та новий конкурс від PostFinance, який дозволяє виграти біткоїн. Швейцарські Новини: PostFinance та її конкурс на виграш біткоїну через свою програму. Пропагування розвитку стейблкоїна: цифровий франк. Швейцарські Новини та новий конкурс від PostFinance, який дозволяє виграти біткоїн.

PostFinance, фінансова служба швейцарської пошти, запускає новий конкурс, що включає криптовалюти та пропонує 3 біткоїни в якості призів.

В основному, конкурс передбачає, що клієнт інвестує принаймні $100 в одну з 11 запропонованих криптовалют через свій обліковий запис PostFinance.

Кожен клієнт, який відповідає вимогам до 30 квітня 2024 року, автоматично стає потенційним власником одного з трьох біткоїнів, які можна виграти. Для вручення призу PostFinance проведе жеребкування для визначення трьох щасливих власників.

У своєму запрошенні PostFinance нагадує клієнтам, що вони можуть обрати, чи інвестувати в 11 криптовалют через одне замовлення, чи через план збереження криптовалюти.

Для тих, хто хоче взяти участь у новому конкурсі швейцарської пошти, достатньо зайти в додаток PostFinance App або у свій власний е-фінанс.

PostFinance, здається, хоче слідувати виграшному тренду, на якому їздить Bitcoin (BTC), з ціною, що перевищує свої історичні максимуми, перевищуючи позначку в $73,000.

На момент написання BTC коштує $73,490 і зросла на +10% за останні сім днів. Капіталізація ринку біткоїна також досягла в сумі $1.440 трильйонів.

Фактично, PostFinance вже деякий час займається криптосвітом. Наприклад, в травні 2021 року PostFinance запустила програму, яка дозволяє інвестувати в 13 обраних криптовалют, відмінних від її поточної програми PostFinance App.

Додаток називається Yuh і є новим цифровим фінансовим додатком від Swissquote та PostFinance, присвяченим мобільному банківству.

З того часу через додаток Yuh користувачі можуть робити платежі, робити невеликі або великі інвестиції в понад 100 популярних акцій, таких як Apple, Nike або Tesla, а також в ЕТФ або, насправді, в 13 криптовалют.

Пропагування розвитку стейблкоїна: цифровий франк

Минулого літа PostFinance підкорила заголовки своєю партнерством з Swiss Stablecoin (SSC) з метою просування розвитку швейцарського стейблкоїна: цифрового франка.

Першою метою партнерства є спільна реалізація концепції (або PoC), а тому цифрового образу, який ми хочемо надати новому стейблкоїну, який підтримується 1:1 швейцарським франком.

Ім`я прийшло участь у створенні PoC, асоціація Cardossier, членом-засновником якої є PostFinance. Cardossier також стало першим використанням стейблкоїна.

У будь-якому разі, мета також полягає в тому, щоб мати можливість емітувати та викупляти цифровий франк через мережу швейцарського банку.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть