Тераформ може залишити юридичну фірму попри скарги SEC - суд

Тераформ може залишити юридичну фірму попри скарги SEC - суд

Terraform може залишити свою юридичну фірму, незважаючи на скарги SEC про `розмивний фонд`, вирішило суд

Ліпса Terraform може зберігати своїх юристів у своїх кредиторських процедурах, вирішив суд у вівторок.

Рішення прийнято після того, як Комісія з цінних паперів і бірж оскаржувала обідню компанію за утримання 166 мільйонів доларів для юристів.

Суд з банкрутства виявив, завдяки двом заявам на підтримку руху компанії, що юридична фірма `не представляє і не має жодних протилежних інтересів у стороні боржника`.

Крім того, юридична фірма погодилася повернути 48 мільйонів доларів — з суми, передоплаченої за роботу фірми у справі — Terraform.

Більше інформації: Terraform стикається з `значними зобов`язаннями` після судового процесу SEC

Агентство раніше аргументувало, що `час і величина цих переказів, враховуючи триваючі судові тяжби із SEC, вимагають подальшої уваги для захисту активів Дебітора — які можливо належать інвесторським жертвам, які за інформацією SEC, були обдурені боржником`.

Terraform подала заявку на утримання фірми Dentons як свого радника в лютому.

SEC аргументувала 27 лютого, що час був `підозрілий` через свої судові процеси проти тепер вже банкрутної компанії.

SEC та Terraform стикалися на суді перед майбутнім судовим процесом, обговорюючи `за` і `проти` часткові рішення, які SEC стверджувала щодо цінних паперів, які продавала SEC. Суддя Джед Ракофф віддав перевагу регуляторному агентству, вирішивши, що UST, LUNA, wLUNA та MIR `є цінними паперами тому, що вони є інвестиційними контрактами`.

Регуляторне агентство викличе втрати в своєму опорі проти платежу Dentons, заявляючі, що 122 мільйони доларів були переказані в `непрозорий розмивний фонд` для її юристів перед поданням на банкрутство.

Суд у справі SEC проти Terraform Labs та її колишнього генерального директора До Квону має відбутися пізніше цього місяця. Агентство стверджувало, що обидва запропонували та продали криптовалюти, які SEC вважає цінними паперами, а також `організований шахрайський обман з оборотними криптовалютами на мільярди доларів` стосовно свого алгоритмічного стейблкоїну TerraUSD.

Стейблкоїн розпався навесні 2022 року, всього за кілька місяців до колапсу FTX. Це призвело до виведення мільярдів з ринку криптовалют у той час, і наслідкові ефекти призвели до банкрутств Three Arrows Capital, Celsius та Voyager.

Terraform Labs подала заявку на банкрутство раніше цього року, назвавши крок `стратегічним кроком`, який дозволить `йому продовжувати свою діяльність та підтримку для спільноти Terra та екосистеми`.

Також стверджувалося, що банкрутство дозволить компанії прокладати шлях у своїх `правових процедурах` як в Сінгапурі, так і в США.

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть