Криптовалюти: ETH, KLAY, CHZ

Криптовалюти: ETH, KLAY, CHZ

Top Cryptocurrency Picks for Today: ETH, KLAY, CHZ

Сьогоднішні підбірки криптовалют: Вівторок став свідком невеликого корекційного тренду ринку криптовалют, так як ціна на біткоїн намагається стабілізуватися вище позначки 42 000 доларів. Хоча недавнє введення спотових біткоїн-ETF не спричинило значного підвищення базового активу BTC, поточний технічний аналіз графіків свідчить про те, що ця фаза корекції є типовою поведінкою фінансового активу, яка часто передує відновленню бичого настрою.

Згідно з останнім твітом відомого криптоаналітика @thescalingpro, в альткоїн-секторі відбувається значний прогрес. Він заявив, що:

Altcoin Marketcap вийшов з масштабної фази накопичення Вайкофф. Ціна в даний час консолідується вище точки виходу. Наближається ралі альткоїнів.

Після успішного схвалення спотових біткоїн-ETF, потенціал схвалення Ethereum ETF значно зрос, що подальшим чином сприятиме підвищенню купівельного тиску на альткоїни.

Ось кращі криптовалюти для покупки сьогодні - Ethereum (ETH) ціна спостерігає за 3000 доларів під час коливань на ринку

Одобрення спотового біткоїн-ETF несподівано сильніше позначилося на Ethereum (ETH), ніж на біткоїні. Ціна ETH в середу відзначилася значним зростанням на 10,4%, звільнившись від п`яти тижнів консолідації.

Цей рух вгору привів ETH понад ключовий рівень опору 2 430 доларів, досягши дворічного піку на рівні 2700 доларів на минулому тижні. Однак цей рекорд тривав недовго, оскільки весь ринок незабаром увійшов у фазу корекції.

Протягом останніх п`яти днів ціна Ethereum знизилася на 6,5%, зараз торгується на рівні 2530 доларів. Цей спадочний тренд очікується повернутися до позначки 2430 доларів, яка перевірить її як потенційний рівень підтримки.

Якщо ETH зможе утриматися вище критичної підтримки в розмірі 2 430 доларів, це може спричинити відновлення, можливо, з ралі в рідкість 2700 доларів і навіть до позначки 3000 доларів.

Аналізуючи графік щоденного таймфрейму, траєкторія відновлення Ethereum здається керується зростаючою трендовою лінією, яка надає динамічну підтримку покупцям. Поки тримається ця лінія, ралі ETH може продовжуватися.

Крім того, індикатор ADX, який становить 20%, свідчить про те, що поточний купівельний настрій має силу перекинути криптовалюту на вищі рівні.

Ось чому ціна Klaytn (KLAY) налаштована на зростання на 62%

Протягом тижня запуску спотового біткоїн-ETF, унікальний токен Klaytn, KLAY, продемонстрував відзначену стабільність, постійно тримаючись вище рівня 1,6 доларів. Ця міцна підтримка призвела до бикового реверсу, що забезпечило зростання вартості альткоїна на 52% протягом двох тижнів, при цьому сьогодні він торгується на рівні 0,23 долара.

Значна частина цього зростання була зафіксована саме сьогодні, оскільки coinmarketcap показує зростання ціни Klay на 21,5% за останні 24 години. Цей підйом може бути пов`язаний із зацікавленістю ринку в недавньому оголошенні про злиття з Фундацією Фіншиа для створення спільного екосистеми. Цей амбітний крок має на меті створити провідний технологічний центр і екосистему Web3 в Азії.

Очікується, що об`єднана екосистема буде охоплювати більше 420 децентралізованих додатків (DApps) та вражаючих 250 мільйонів гаманців. Вони будуть безпроблемно інтегруватися з Kakaotalk та LINE, двома найбільш популярними месенджерами в Азії.

Цей розвиток разом із биковою моделлю графіка `подвійний дно` свідчить про сильний потенціал росту цього альткоїна. Якщо ця модель виявиться правдивою, ціна Klaytn ймовірно зросте на 62% і випробує опір на рівні 0,376 долара.

Прорив вище цієї перешкоди свідчитиме про підтвердження зміни тренду.

Бикова модель може продовжити ралі Chiliz (CHZ) ціну до 0,135 долара

Огляд графіка з щоденним таймфреймом показує, що горизонтальний тренд монети Chiliz, тривалий протягом останніх семи місяців, перетворився на модель оберненої голови і плечей. Ця відома бикова модель обернення, яку часто помічають на ринках в моменти падінь, свідчить про ранній ознаки зміни тренду.

Ціна Chiliz перебувала у режимі відновлення протягом останніх трьох місяців, де вартість монети зросла з 0,054 до поточної торгової ціни 0,105, що становить 93,6% зростання. Протягом цього ралі ціна монети вийшла з верхньої межі опори на рівні 0,098 долара.

Якщо ціна монети продемонструє стійкість вище порушеної трендової лінії, то покупці можуть викликати ралі на 28% до позначки 0,135 долара.

Зростання верхньої межі індикатора Bollinger band свідчить про те, що в даний момент покупці домінують на ринку цього активу.

Порівнюйте якість Чіз (CHZ) з Bitcoin Records $1.16 Billion Inflow Amid Spot Bitcoin ETF Launch Miller Value CFA Advocates MicroStrategy Stock Over Bitcoin ETF.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть