`Актор використаний в криптосхемі HyperVerse`

`Актор використаний в криптосхемі HyperVerse`

Британський актор та вільний телеведучий, який був використаний для просування криптосхеми HyperVerse на $ 1,3 млрд, заявив, що він `глибоко шкодує` та що він отримав лише $ 5 000 та новий костюм за свою роль.

У співбесіді з The Guardian, Стівен Гаррісон, який проживає в Бангкоку, стверджує, що йому запропонували роботу через друга друга та що він не був обізнаний з криптосхемою HyperVerse.

Гаррісон заявив, що він був підозрілий до криптосхеми після прочитання свого сценарію, але його агент, що працює на Mass Focus Ltd., завів його, що HyperVerse є законним. Він розповів The Guardian, що він дослідив компанію, але виявив, що `все виглядало нормально, тому я з цим погодився`.

Робота полягала в тому, що Гаррісон грав роль уявного генерального директора HyperVerse Стівена Ріса Льюїса та допомагав презентувати запуск схеми 5 грудня 2021 року. Гаррісон стверджує, що після події, він прочитав розслідування, опубліковане The Guardian, яке опровергало `Ріс Льюїса` його вражаючим, хоча повністю вигаданим, резюме.

`Коли я прочитав це в газетах, я подумав, о, боже, вони роблять мене таким високоосвіченим`, - сказав він The Guardian. Він сказав: `Я ніколи не заходив в Інтернет і не перевіряв інформацію про Стівена Ріса Льюїса. Іноді я заглядав на YouTube, якщо там ставили презентації, але окрім цього я не був пов`язаний з цією роллю`.

Посилання на статтю

Схема HyperVerse діяла під егідою багатогранного бренду `Hyper`. Її материнська компанія HyperTech керується Самом Лі та Раяном Су, які були представлені як `голова` та `засновник` HyperTech під час запуску, який фасадував Гаррісон.

Компанія обіцяла високі прибутки, але виявилася нерегульованою пірамідальною схемою, яка втратила приблизно $ 1,3 млрд інвестиційних коштів.

Гаррісон стверджує, що отримав 180 000 тайських батів ($ 5 130) за дев`ять місяців роботи, отримав костюм з кашеміру, краватки, пару взуття та дві сорочки.

Ведучий заявив The Guardian, що він `звичайно ж не привласнив` жодних фінансових коштів інвесторів і що він глибоко шкодує перед ними. `Ви знаєте, це страшно для них. Я просто сподіваюся, що буде якась розв`язка`.

Криптомисливець Nobody Special Finance зміг розкрити справжню особистість Ріса Льюїса за допомогою технології розпізнавання обличчя та перегляду сторінок його асоціатів на Facebook.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть