Прогнози цін AVAX та MATIC.

Прогнози цін AVAX та MATIC.

Легендарний аналітик il Capo ділиться прогнозами щодо майбутньої ціни Avalanche (AVAX) та Polygon (MATIC)

Капо Кріпто, який відомий своїми песимістичними поглядами і є одним з найвпливовіших аналітиків на ринку криптовалют, згадав Avalanche (AVAX) та Polygon (MATIC) у своїй заяві.

Аналітик стверджує, що AVAX досягло головного рівня опори після вражаючого зростання на 18% сьогодні. За словами аналітика, основний рівень опори знаходиться між $50 та $55, а на момент написання ціни AVAX торгуються на рівні $56,49.

Аналітик повідомив, що очікує великого спаду з цього етапу і ціна AVAX може впасти до $24.

Однак аналітика, який довгий час відомий своїми песимістичними поглядами, зараз закликають визнати, що він помилявся, оскільки BTC піднявся до свого рівня найвищої ціни, але аналітик, схоже, продовжує свої песимістичні погляди. У своїй останній заяві il Capo сказав, що він повністю у готівці і не має короткої або довгої позиції на жодній криптовалюті.

Також, говорячи про ціну MATIC, il Capo сказав, що MATIC досягло свого основного рівня опори на рівні $1,25. На момент написання ціни MATIC торгуються на рівні $1,17, після сьогоднішнього зниження на 4%.

За словами аналітика, наступним зупинкою для ціни MATIC може бути рівень $1,01 у майбутньому.

* Це не інвестиційні поради.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть