Криптовалютні ETN: доступ для роздрібних інвесторів в Великій Британії

Криптовалютні ETN: доступ для роздрібних інвесторів в Великій Британії

Після американських біткойн ETF, Велика Британія бореться за те, щоб роздрібні покупці також мали таку свободу

Підтримка Фінансової службової повноважності щодо криптопродуктів у Великій Британії дійшла лише дотуд — і спостерігачі в галузі закликають роздрібних клієнтів також мати доступ до таких пропозицій.

Дозволити неінституційним інвесторам торгувати обліковані підтримкою фізичних обмінних нот (ETNs) відповідало б подібнимкрокам, зробленим у США та інших країнах, вони зауважили.

Фінансова службова повноважність оновила своє ставлення до крипто ETNs у понеділок, відзначаючи, що не буде заперечувати проти таких пропозицій, які отримали визнання обмінів інвестування.

ETNs — це цінні папери, які пропонують доступ до кореневого активу. Подібно до біткойн ETF, нещодавно схваленого в США, такі продукти дозволяють інвесторам торгувати цінними паперами, які відстежують їх кореневі криптоактиви на обміні під час робочого дня.

Підтримка фінансової службової повноважності щодо крипто ETNs була умовною у тому, що продукти були доступні лише для професійних інвесторів, таких як інвестиційні фірми та кредитні установи, зазначило регулювальне орган в понеділок у заяві.

З урахуванням змін, Лондонська фондова біржа в понеділок заявила, що розпочне приймати заявки на обліковані підтримкою біткойна та етеру ETNs у другому кварталі.

Детальніше: Лондонська фондова біржа прийме пропозиції щодо фізично підтримуваних крипто ETN

// інша частина тексту
Автор оригінального тексту: Джерело
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть