Бичий ринок криптовалют не зупиниться: аналітик Nansen

Бичий ринок криптовалют не зупиниться: аналітик Nansen

Перевищення цифр інфляції не призупинить бичий ринок криптовалют, каже аналітик Nansen

Департамент праці США розкрив, що базова інфляція сягнула 3,2% у лютому, що вище за очікувані 3,1%. Хоча це може бути сприйнято як проблема для інвесторів у криптовалюти, Аурельі Бартєр, Головний дослідник в компанії з аналізу ланцюжків Nansen, розкриває, що вони не очікують, що це припинить бичий ринок криптовалют, ані значно вплине на ціни в найближчі тижні.

«У криптовалюти занадто багато бичачого руху (ціна та потік новин, див. останні оголошення про те, що BlackRock виділив свій власний BTC ETF для двох своїх фондів управління активами)», пояснює Бартєр.

Наступний ймовірний сценарій - пересортування очікуваних знижок ставок Федеральної резервної системи. Наразі на фьючерсних ринках вже враховано чотири знижки ставок до грудня 2024 року, підкреслює Головний дослідник Nansen, і це число треба зменшити до двох-трьох знижок ставок.

«Проекції на засіданні FOMC [Федеральний комітет відкритого ринку] будуть онавлені в цьому місяці, і ми очікуємо медіану з 2-3 знижок ставок у ФР 2024. Ми не очікуємо великого розпродажу криптовалют, оскільки це переоцінювання відбулося за останні декілька місяців без піддання сумніву бичого ринку (консолідація проти значного розриву). Цікаво, що золото «лише» знизилося на 1%, а американські 2-річні доходи зросли на 5 пунктів базисних пунктів після розкриття ІПК».

Щодо подальшого розвитку економіки США, Бартєр пояснює, що незначне зростання базового ІПК разом із недавніми даними про слабку звітність про зайнятість в США з минулого тижня надсилають «гарячі» та «холодні» сигнали Феду.

«Це підкреслює високу невизначеність щодо шляху економіки США, де гладка посадка є основним сценарієм наразі (бичий криптовалют). Є два хвостові сценарії (ведмежий ринок криптовалют), 1) інфляція прискорюється і 2) реальний зріст значно сповільнюється. Наразі дані, які зафіксовані, не вказують чітко ні на один з цих хвостових сценаріїв. Однак потрібно зауважити, що ціни на активи, чи то акції, криптовалюта, кредит, не враховують жодної ймовірності настання цих хвостів».

Ціни на активи почнуть значно рухатися лише після того, як ринок отримає більш чітке повідомлення з даних щодо будь-якого з двох сценаріїв, згаданих у Бартєр.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть