PEPE: вартість і майбутність

PEPE: вартість і майбутність

Вартість PEPE зростає, але тренд залишається невизначеним - що далі?

Вартість PEPE зросла з 8 січня, коли вона відскокнула від попередньої довгострокової опорної лінії з низхідним трендом.

Проте, вартість не змогла утриматися після відскоку і майже повністю повернулася до лінії довгострокового опору. PEPE повертається на підтримку після прориву

Ціна PEPE знизилася під довгостроковою лінією опори зниження з травня 2023 року. Падіння досягло максимуму у вересні.

Потім PEPE розпочав рух вгору, який триває досі. Після четвертого невдашного спроби прориву (червона іконка) в листопаді, він успішно прорвався наступного місяця.

Після досягнення піку 9 грудня, PEPE почав падати. Він повернувся до лінії довгострокового опору зниження, підтвердивши його як підтримку 8 січня (зелена іконка) і відскочивши.

Трейдери використовують RSI як індикатор моментуму, щоб оцінити, чи ринок перекуплений або перепроданий і чи варто накопичувати або продавати актив.

Якщо значення RSI перевищує 50, а тренд є вгору, бикам все ще вигідно, але якщо значення менше 50, то навпаки. Щоденний RSI не допомагає визначити напрямок тренду, оскільки індикатор точно рівний 50. Прогноз ціни PEPE: ціна досягла дна?

Аналогічно щоденній відмітці, шестигодинна демонструє ознаки потенційного дна. Це стосується хвильового рахунку і руху ціни.

Технічні аналітики використовують теорію Хелліотта для визначення напрямку тренду, вивчаючи повторювані довгострокові цінові патерни і психологію інвесторів.

Найбільш ймовірний рахунок свідчить про те, що PEPE завершив п`ятихвильовий рух вгору (чорний) і зараз коригується. Корекція міститься в межах низхідного паралельного каналу, що є звичайним.

Хоча це не підтверджено, корекція може завершитися 8 січня, оскільки ціна PEPE відскочила від опорної лінії каналу та рівня опору Фібоначчі 0,618 (зелений).

Прорив з низхідного паралельного каналу підтвердить биковий перспективний вигляд. Якщо обидва рухи вгору мають однакову величину, можливе зростання ціни PEPE на 80% до наступної опори в розмірі 0,0000022 долара.

Незважаючи на цей биковий прогноз ціни PEPE, закриття нижче опорної лінії паралельного каналу може спровокувати падіння на 33% до найближчої опори в розмірі 0,0000008 долара.

За матеріалами сайту BeInCrypto

Відповідно до принципів проекту «Довірь Довірі», ця аналітична стаття має тільки інформативний характер і не повинна розглядатися як фінансова або інвестиційна порада. BeInCrypto прагне забезпечувати точне та об`єктивне повідомлення, однак ринкові умови можуть змінюватися без попередження. Завжди робіть власне дослідження та звертайтеся до професіоналів перед прийняттям фінансових рішень. Зверніть увагу, що наші Умови та політика конфіденційності були оновлені.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть