Прогноз ціни Dogecoin (DOGE): Загроза 40% корекції

Прогноз ціни Dogecoin (DOGE): Загроза 40% корекції

Прогноз ціни Dogecoin (DOGE): Чи загрожує 40% корекція?

База утримувачів Dogecoin (DOGE) залишається стабільною протягом останніх декількох тижнів, і її метрика націй та ціни недавно підняли червоні прапори для інвесторів. Ці метрики можуть скоро призвести до корекції ціни DOGE на 40%.

Чи зможе спільнота DOGE утримати лінію, чи чекає нас песимістичний тренд у майбутньому? Кількість утримувачів Dogecoin залишається стабільною

База утримувачів DOGE зросла на понад півмільйона всього за два тижні в лютому. 2 лютого кількість утримувачів досягла нового високого показника в 6,5 мільйона, що становить майже 10% зростання з 5,82 мільйона на 28 січня.

Ціна DOGE слідувала за цим зростанням, від $ 0,081 до $ 0,195 між 10 лютого та 4 березня. Однак кількість утримувачів стала стабільною після всього цього зростання. Ціна DOGE та кількість утримувачів. Джерело: Santiment.

Між 7 та 12 березня кількість утримувачів DOGE зросла приблизно на 100 000, досягнувши 6,57 мільйона. Хоча 100 000 може здатися значним для інших монет, це говорить про мінімальне зростання всього на 0,15%. Недавнє зростання ціни DOGE сильно корелювало з значним зростанням кількості утримувачів. Оскільки цей показник стагнув протягом останнього тижня, це може призвести до стабілізації ціни або корекції. DOGE MVRV бачить стрімкий стрибок

Драматичний підйом показника MVRV Z Score від 0,062 до 1,40 всього за два тижні для DOGE свідчить про потенційний випадок переоцінки. Це найбільший MVRV Z-Score для DOGE з листопада 2021 року. Тоді після досягнення цих рівнів ціна DOGE скоригувала вниз майже на 50% за наступний місяць. Ціна DOGE та MVRV Z-Score. Джерело: Santiment.

Уявіть MVRV Z-Score як термометр, який вимірює, наскільки `гаряча` або переоцінена актив в порівнянні з його історичним середнім значенням. Результат 0,062 свідчить про те, що DOGE був трохи на теплій стороні, але не пекучий. Проте значний стрибок до 1,40 вказує на те, що температура раптово піднялася.

Загалом, високий показник MVRV Z-Score розглядається як ознака того, що корекція може наближатися. Це означає, що ціна може скоригуватися, щоб відображати краще її історичну вартість. Простими словами, DOGE може бути готовий до зниження ціни на основі цієї метрики. Прогноз ціни DOGE: Песимістичні ознаки передбачені

Аналізуючи Хронологічні середні (EMA) DOGE, очевидно, що недавно довгострокова EMA (200 днів) перетнулись з короткостроковими лініями EMA, так званим Death Cross. Крім того, лінія ціни DOGE наразі знаходиться нижче довгострокових ліній EMA. Зазвичай це свідчить про можливий нисхідний тренд або перевагу песимістичного настрою. Ціна DOGE, EMA та рівень підтримки та опору. Джерело: Tradingview.

Однак DOGE має міцну історичну кореляцію з BTC та ETH. Якщо ці дві монети продовжать зростати, ціна DOGE може повернутися до рівня $ 0,20 та вище незабаром, навіть із песимістичними метриками.

З урахуванням стабільної кількості утримувачів та зростання показника MVRV Z-Score, поряд із недавнім переміщенням ліній EMA, ціна DOGE може швидко перевірити зону підтримки в $ 0,16. Якщо вона не зможе їй протистояти, вона може подальше знизитися до $ 0,12 або навіть $ 0,10, що становить 40% корекцію.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть