Ціна токена AMP зростає через збільшення обсягів, але може відступити

Ціна токена AMP зростає через збільшення обсягів, але може відступити

Ціна токена AMP зростає, оскільки обсяги ринку різко збільшуються, але вона може скоро відступити

Ціна токена Ampere (AMP) взлетіла в півторураза у вівторок, ставши однією з найкращих криптовалют на ринку. Вона стрибнула до $0,017, що дорівнює збільшенню на 150% від свого найнижчого пункту в понеділок. Загалом вона зросла на понад 1 095% в порівнянні з найнижчою точкою 2023 року, що дало їй ринкову капіталізацію понад $829 мільйонів. Скорочення короткого вжимання

Було неясно, чому токен AMP пішов в півтораза цього тижня, оскільки мережа пройшла значні зміни. Раніше в цьому місяці розробники оголосили, що запустять два проекти: Ampera та Anvil.

Ampera буде фокусуватися на цифрові платежі, продовжуючи свої застави для екосистеми Flexa. З іншого боку, Anvil буде новою платформою для видачі цифрових акредитивів та буде керуватися токеном ANVL. Anvil буде запущений у наступні кілька місяців після завершення тестування.

Однією з причин стрибка ціни AMP може бути вжимання короткого вжимання. При ближчому розгляді виявлено, що це був один із найбільш популярних токенів на ключових платформах соціальних медіа, таких як StockTwits та Reddit.

Також, обсяг токена різко збільшився. Дані, зібрані CoinGecko, показують, що обсяг вирос до понад $111 мільйонів у вівторок, порівняно з $8,6 мільйона у понеділок. Це був його найвищий щоденний обсяг з 23 лютого, коли він стрибнув до $156 мільйонів.

Ці короткі вжимання стали дуже популярними на ринку криптовалют та фондовому ринку за останні кілька місяців. Наприклад, нещодавно ми бачили, як деякі акції молодих компаній, такі як Mullen Automotive, Canoo та Phunware, пішли в півтораза зовсім без видимої причини.

Виступи AMP за роки були помітними, оскільки його корисність була трохи неясною. Його метою було забезпечити заставу в індустрії DeFi, але неясно, скільки людей користувалися цим. Його найважливішою корисністю було через Flexa, платформу для платежів у США, для децентралізації ризику.

Прогноз ціни токена AMP

Звертаючись до щоденної діаграми, бачимо, що ціна токена AMP пішла в півтораза, оскільки вона збільшилася більше, ніж удвічі за останні 24 години. Як тікала збільшувалася, вона піднялася вище важливої точки опори на рівні $0,0058, її найвищої коливанки у грудні 11-го.

Ціна AMP також стрімко піднялася вище всіх середніх, сигналізуючи, що бики тепер у контролі. Однак його осцилятори, такі як Індекс відносної сили (RSI) та Стохастичний осцилятор, перейшли в рівень перекупленості.

Тому я підозрюю, що монета відступить у наступні кілька днів, оскільки вона перейде до фази прийняття прибутку. Це падіння може призвести до переходу на психологічний пункт у розмірі $0,010, перед тим як знову розпочнеться биковий вихід.

Повідомлення про стрибок ціни токена AMP при збільшенні обсягів, але вона може скоро відступити з`явилася спочатку на Invezz

Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть