Стаття: Час для XRP засяяти?

Стаття: Час для XRP засяяти?

Bitrue роздумує, чи прийшов час для XRP, щоб нарешті засяяти після шокуючого стрибка на 19%.

Видатна сінгапурська біржа Bitrue звернулася до X, щоб виміряти громадську думку серед останнього шокуючого зростання ціни XRP.

Протягом останніх 24 годин XRP зробив биковий рух, який вразив криптоспільноту, особливо зважаючи на трохи ведмежий стан альткоїнового ринку.

Зокрема, XRP раптово перевершив сімимісячний максимум, піднімшися від $0,6215 до понад $0,74 за менш ніж шість годин. Це стрибок ціни склав 19,38% за кілька годин.

Зауважте, що XRP востаннє був помічений на рівні $0,74 у липні 2023 року. Його тривала ведмежа траєкторія розчаровувала тримачів в той час, коли багато токенів побачили подвійне або потрійне зростання вартості.

Враховуючи значний поворот, провідні фігури в криптосфері—включаючи сінгапурську криптовалютну торговельну платформу Bitrue—відзначили неймовірний рух XRP.

У недавньому твіті Bitrue вигукнув: `XRP піднявся на 17% за останні 24 години.` Біржа звернулася до членів спільноти з питанням, чи нарешті прийшов час для бикового ринку XRP: `Чи прийшов час для XRP засяяти?` #XRP піднявся на 17% за останні 24 години.

Чи прийшов час для #XRP засяяти? 🚀

— Bitrue (@BitrueOfficial) 12 березня 2024 р.

Громада реагує.

Хоча менше коментаторів вірять, що прийшов час XRP, деякі скептичні голоси висловлюють байдужість до його нового руху. `XRP буде продовжувати бути XRP—відкладати, як завжди,`—зауважив користувач X у відповідь на запитання Bitrue.

Ця байдужість ще більше посилюється тим, що недавне підсилення XRP було недовгим. Зокрема, актив не вдалося захистити недавно зайняту територію $0,7, вже обвалившись до рівня $0,68 менше, ніж за 24 години.

`[XRP] навіть не може залишатися вище $0,7 протягом дня. [Це] неймовірно,`—ще один криптоентузіаст відзначив.

Хоча все більше людей втратили віру в здатність XRP утримати бикову траєкторію, провідні криптоаналітики вважають, що XRP отримає свою частку в зростаючому биковому ринку криптовалют.

Тоні Едвард, ведучий подкасту Thinking Crypto, яскраво демонструє цей настрій. Він нещодавно поділився своїм позитивним поглядом після початку нової угоди на XRP за $0,55.

Едвард впевнений у потенціалі XRP, оскільки встановив короткострокову ціль для отримання прибутку—$1,35, зауваживши: `Черга XRP наближається; він завжди відстає.`

На момент написання XRP торгується за $0,6951, забезпечуючи обсяг торгів понад $7,5 мільярдів, що відображає зростання на 255% порівняно з попереднім днем.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть