Розчарування Бена Армстронга: XRP на дні?

Розчарування Бена Армстронга: XRP на дні?

Відомий криптоаналітик Бен Армстронг висловив своє розчарування у тривалому падінні ціни XRP.

У недавньому дописі на X, прославлений криптоаналітик Бен Армстронг, відомий як Лорд Майстер та Командир Армії XRP, висловив своє незадоволення цим активом. Розчарування у XRP

Армстронг, довгостроковий прихильник XRP, визнав, що його хвилює відсутність зростання ціни токена. Тривале неяскраве траєкторія XRP змусило його поставити під сумнів правильність своїх переконань щодо потенціалу цього активу. Його слова:

Я не розумію. Чому воно не рухається? Можливо, я помиляюся. Можливо, ненавистники мають рацію. Вперше після закінчення справи XRP я розчарований в XRP зараз.

Вираз невпевненості Армстронга виникає на тлі успіху конкуруючих токенів, таких як Solana (SOL) та Avalanche (AVAX). Незважаючи на перемогу в юридичній битві, XRP не зміг встановити подібну динаміку розвитку.

Крім того, він підкреслив, що почуття розчарування поширюється навіть серед Армії XRP. Він згодився, що спостерігати за зростанням ціни Solana, тоді як XRP залишається практично непомітним, безсумнівно засмучує.

Чи вийшла XRP на дно?

Хоча думка про те, що XRP виставляє себе на показники стабільності стейблкоїна, Армстронг запевнив, що мить XRP наближається. Виходячи зі свого великого ринкового досвіду, Армстронг вказав на тонкі ознаки.

За його словами, колективні сумніви інвесторів щодо інвестицій в конкретний проект - це одна з помітних ознак того, що можливе зростання ціни.

Розраховуючи на цю думку, він заявив, що приплив часу наближається, і зараз саме той момент, коли XRP засвітиться. Армстронг сказав:

Це наш час. Танцюймо. Ніч завжди найтемніша перед світанком. І спостерігати, як монети підскакують на 30% за ніч, в той час як XRP не може рухатися більше, ніж на 2%, - це виглядає як дно.

Зокрема, Армстронг прогнозує, що XRP може досягти рівня $7 на ринку хмарної активності. Він закликав прихильників `упакувати свої рюкзаки` і підготуватися до того, що має прийти.

Загалом, акцент Армстронга на поточному рівні ціни XRP як на дні свідчить про те, що цей пункт може бути передвісником очікуваного астрономічного зростання.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть