Прогноз ціни IOTA: Вибух ціни - CryptoTicker

Прогноз ціни IOTA: Вибух ціни - CryptoTicker

IOTA Price Explodes: Can IOTA reach $1? - CryptoTicker

IOTA привертає увагу останнім часом. Зі своєю спеціальною технологією та акцентом на Інтернет речей (IoT), вона привернула увагу як інвесторів, так і шанувальників технологій. Хоча вона стабілізувалася в останні роки, ціна IOTA зараз зростає, відзначивши помітний стрибок за останні 24 години. Тож, чи варто розглядати IOTA як інвестицію? Давайте розглянемо цей аналіз передбачення ціни IOTA, щоб дізнатися.

IOTA Price Prediction: How has the IOTA Price moved in recent days?

Наразі ціна IOTA становить $0.396724, з обсягом торгів у розмірі $222,57 мільйонів за останні 24 години. Її ринкова капіталізація становить $1,26 мільярда, складаючи 0,05% від загального ринку. Протягом останньої доби ціна MIOTA показала значне зростання в розмірі 16,85%.

У грудні 2017 року IOTA досягла свого піку вартості $5,54, але вона досягла кращого показника 13 березня 2020 року, коли вона впала до $0,077481. З тих пір вона не опускалася нижче цього циклічного мінімуму, але піднімалася і досягала висоти у $2,68 (максимум циклу). Наразі настрій щодо майбутньої ціни IOTA є оптимістичним, а Fear & Greed Index показує 81 (це означає, що на ринку є багато впевненості).

IOTA Price Prediction: Why is IOTA Price Up?

Фонд ІOTA проводить ініціативи, спрямовані на покращення управління трафіком та розвиток рішень для розумних міст. Їхнім останнім зусиллям стало співпраця з ETO GRUPPE для інтеграції розумних датчиків трафіку в їхні проекти.

Бенджамін Беніш, старший віце-президент цифрових продуктів та послуг в ETO GRUPPE, поділився амбіційними планами компанії. ETO GRUPPE працював над проектом під назвою Alfried, який передбачає інтеграцію розумних датчиків трафіку та шлюзових пристроїв.

  • Дані пристрої використовують різні протоколи зв`язку, такі як DSRC, V2X, LoRa, та містять IOTA trust layer. Проект, розпочатий у кінці 2020 року, тепер завершений і запланований до промислового масштабування до 2026 року.

IOTA Price Prediction: Can IOTA Price reach $1?

Крім того, ETO GRUPPE нещодавно розпочала цікавий проєкт під назвою Cawaena.com, який спрямований на допомогу фермерам заробляти на своїх даних. Це цікаве програмне забезпечення, яке поєднується з ShimmerNet та має власний гаманець на Android. І відзначте, воно працює вже приблизно місяць!

Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть