Рекордний розвиток криптовалют, стагнув акційний ринок

Рекордний розвиток криптовалют, стагнув акційний ринок

Криптовалюти продовжують ралі, тоді як акції стагнуть

Біткоїн та ефір продовжують свій історичний рекордний розвиток у понеділок, тоді як акції зазнали легкої корекції перед прийняттям рішення щодо процентної ставки наступного тижня.

Біткоїн встановив ще один рекорд у понеділок після обіду в Нью-Йорку, піднявшись до ціни в $72,846.65, за даними Coinbase. Найбільша криптовалюта зросла практично на 5% сьогодні та більше ніж на 8% протягом минулого тижня.

Біткоїн (BTC), який втратив 11% на минулому тижні після досягнення історичного максимуму, зумів утриматися в понеділок, торгуючись трохи менше $72,300 на момент публікації, за даними Coinbase.

Читайте далі: Біткоїн встановлює ще один історичний максимум, наблизившись до $72,000

Ралі біткоїна призвели до численних ліквідацій на похідному ринку, що спричинило збільшення волатильності, відзначили аналітики з Kaiko в понеділок. Відкриті інтереси постійних майбутніх контрактів на біткоїн досягли мультирічкового максимуму минулого тижня в розмірі $15 мільярдів, тоді як ринкова глибина перевищила $600 мільйонів, згідно з Kaiko.

`Однак, розглядаючи розбіжність між глибиною заявки та пропозиції, ми спостерігаємо сильну нерівність`, - написали аналітики з Kaiko. `Кількість пропозицій вище за кількість заявок на 2% від середньої ціни протягом найдовшого періоду з початку 2021 року. Це свідчить про те, що трейдери брали прибуток під час досягнення біткоїном нових максимумів`.

Також ефір (ETH) ріс у ціні в понеділок, піднявшись на 4% за 24 години до рівня близько $4,000. У той час як біткоїн встановлював нові рекорди в останні дні, ефіру ще не вдалося встановити новий історичний максимум. Його остання рекордна ціна $4,721 була встановлена в 2021 році.

Докладніше: Ethereum вперше збиває планку в $4K з грудня 2021 року

Комітет відкритого ринку Федеральної Резервної системи збереться наступного тижня на своєму засіданні з прийняття рішення щодо політики. Ринки в цілому очікують, що центральний банкери залишать процентні ставки незмінними, згідно з даними від CME Group.

Акції скоротили приріст з минулого тижня, індекси S&P 500 та Nasdaq Composite закрили сесію понеділка на 0.1% та 0.4% нижче відповідно.

Інвестори все ще розглядають `змішаний` звіт про ринок праці, опублікований в п`ятницю, в якому показано, що економіка США додала 275,000 робочих місць у лютому, більше за 200,000 нових посад, як очікувалося, зауважив Ніколяс Колас, співзасновник DataTrek Research.

`Оскільки рівень безробіття надзвичайно низький, це ускладнює розуміння, чи є зростання роботи дійсно тривожним чи просто поверненням до більш стійкого середньострокового середнього значення`, - сказав Колас. `Це може стати потенційною проблемою для можливості Федеральної резервної системи аналізувати ринок праці/економіку США, і Голова Пауелл обговорював це на попередніх прес-конференціях після FOMC`.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть