Ціна NEAR протоколу очікує відновлення до $10

Ціна NEAR протоколу очікує відновлення до $10

Ціна протоколу Near очікує відновлення до $10 на тлі стрімкого зростання відкритого інтересу

Криптовалютний ринок ініціював новий тиждень ще одним рухом вгору, оскільки провідний цифровий актив Біткоїн вибився вище позначки у $70000 для встановлення нового історичного максимуму. Альткоїн також піднявся під натиском для тривалого відновлення, включаючи валюту протоколу Near. З інтраденовим стрибком на 17,24%, ціна NEAR прорвала опір на горловині патерну підвільної форми, відкривши дорогу для подальшого ралі відновлення.

NEAR Protocol (NEAR) - децентралізована платформа додатків, призначена для надання швидкої обробки транзакцій та низьких комісій. Вона виділяється своєю унікальною технологією шардування, Nightshade, яка спрямована на досягнення масштабованості та використовуваності без підвищення безпеки.

Згідно з даними Coinglass, відкритий інтерес до протоколу NEAR спостерігав подібне зростання, зростаючи з $95,86 мільйона до $296,5 мільйона з початку лютого. Це представляє зростання приблизно на 209,3%, сигналізуючи про значне збільшення довіри інвесторів та збільшений інтерес до криптовалюти.

Аналіз графіку часу денного показує формування відомого бикового патерну реверсування, званого підвільною формою.

З довгим биковим свіченням ціна монети NEAR робить рішучий вихід з опори на горловині патерну підвільної форми. Цей патерн відзначається поступовим зниженням цін, за яким слідує період стабілізації та поступове зростання, що вказує на повільний і стійкий зсув у контролі ринку від продавців до покупців, що приводить до оптимістичного прогнозу ринку.

Якщо покупцям вдасться утримати цей вихід, ціна протоколу Near має догнати теоретичну ціль у $11,2

Індикатор Bollinger Band: Гострий рух уверх у індикаторі Bollinger Band акцентує на те, що покупці домінують у цьому активі.

Середній напрям Trend: Схил ADX на високому рівні 32% підказує, що власники криптовалюти можуть спостерігати часові підтягування і підтримувати стабільний рух відновлення.

Пов`язані статті BlackRock’s Bitcoin Holding Surpasses MicroStrategy Amid $2 Bln Net Inflows This Week AI Altcoins Rally: Just a Hype or Sustainable? Donald Trump Backs Bitcoin, Touts BTC’s Traditional Currency Potential

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть