Bitcoin ETF від Coinbase: попередження для інвесторів

Bitcoin ETF від Coinbase: попередження для інвесторів

Вражаючий звіт про Bitcoin ETF від Coinbase: Фондові аналітики попередили інвесторів про ці питання!

Останній звіт Coinbase (COIN) зачепив питання, що хоча Bitcoin (BTC) досягнув історичного максимуму, ринки криптовалют можуть стикатися з макроекономічними ветрами та негативними технічними факторами в короткостроковій перспективі, що може обмежити подальші зростання. Звіт Coinbase попереджає про короткострокові виклики для крипторинку

Аналітики Девід Дуонг та Девід Хан підкреслили, що хоча перший рух був спричинений короткостроковою акцією, цей імпульс зараз здається слабним.

Проте вони зауважили, що американські фінансові інструменти ETF на Bitcoin продовжують важливу роль у підтримці попиту на Bitcoin.

Історично, умови ліквідності були важливим фактором, що впливає на динаміку цін у попередніх циклах.

Проте, звіт вказує на те, що це може вже не бути випадком. Незважаючи на позитивні фактори, такі як припливи по ETF на ринок, очікуються значні макроекономічні та технічні перешкоди у найближчі тижні.

Очікується, що Федеральна резервна система дозволить програмі фінансування на короткий строк (BTFP) завершитися 11 березня, що може призвести до закриття можливостей для арбітражу для банків, сказано у звіті. Однак цей крок може призвести до виникнення нових вразливостей у фінансовій системі.

Звіт також підкреслив, що перебалансування кварталу, а також можливе зменшення готівкових резервів управителів фондів, можуть обмежити ліквідність на ринку.

У зв`язку з цими стабілізуючими динаміками, Coinbase запропонував, що Bitcoin скоріш за все торгуватиме вузьким діапазоном до наступної ключової події, зменшення винагороди для Bitcoin напівання в середині квітня.

Подія зменшення винагороди, яка відбувається кожні чотири роки, зменшить винагороди за видобування Bitcoin на 50%.

Звіт також висвітлив змінну динаміку ринку Bitcoin через введення фондів, що торгуються на біржі (ETF).

Coinbase відзначив, що дослідження попередніх циклів напівання тепер може бути менш корисним, оскільки кумулятивний чистий приріст в BTC, утриманий фондами ETF, перевищує той, що видобувають гірники майже втричі.

*Це не є інвестиційні поради.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть