XRP: несподіваний патерн реверсу

XRP: несподіваний патерн реверсу

XRP створює несподіваний патерн реверсу

XRP нещодавно запечатлив цікавий технічний патерн, який може вказувати на потенційний реверс. Відомий своїми стрімкими ціновими рухами, XRP намалював те, що, схоже на несподівану свічку на чотиригодинних графіках, нагадуючи підніманіться верх ногами але розташований внизу, а не на вершині.

Керуючись конфлюенцією патерну свічок верх ногами з відскоком від 200-періодного експоненційного середнього значення, можна сприймати як сильний биковий сигнал, особливо на внутрішньоденному часовому графіку, як наприклад на чотиригодинному графіку. Це свідчить про те, що покупці починають протидіяти продавцям, що може призвести до зміни тенденції.

З іншого боку, слабкість полягає в самій невизначеній природі патерну верх ногами свічки. Вони вказують на можливу зміну напрямку, але не гарантують її. Тому підтвердженням цього можливого реверсу будуть потрібні підрядні бикові свічки, щоб підтвердити зміну ринкової динаміки.

Якщо патерн справді сигналізує початок реверсу, можна очікувати підйомну траекторію для XRP. Подальший биковий імпульс може підштовхнути ціну до наступних рівнів опору, потенційно реверсуючи попередній спад і встановлюючи новий вищий мінімум.

З іншого боку, якщо патерн не викличе реверсу, він може просто відобразити тимчасову паузу в пануючому спаді. Ціна XRP може тоді пройти підтримку 200 EMA, спричиняючи подальше падіння, оскільки ведучий медведячий настрій продовжує керувати ринком.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть