Новий ралі: петиція на ETF Shiba Inu

Новий ралі: петиція на ETF Shiba Inu

Пропозиція ETF Shiba Inu отримує 5,200 підписів: Чекаємо на раптовий ралі?

Спільнота Shiba Inu (SHIB) з нетерпінням очікує можливості запуску біржового фонду (ETF) від Grayscale, провідної компанії з управління цифровими активами, що потенційно може підтягнути SHIB до $0.0001.

Петиція, подана у кінці лютого, офіційно зібрала 5,200 підписів з загальної кількості 7,500 та адресована Майклу Сонненшайну, генеральному директору Grayscale Investments. Неоднозначно, токен SHIB спостерігав значний ріст у березні, і аналітики прогнозують новий історичний максимум.

`Введення ETF Shiba Inu символізувало би прогресивну позицію щодо інвестицій в криптовалюту, відображаючи динаміку та різноманіття ринку`, - йдеться у пропозиції.

Згідно з даними CoinMarketCap, вартість SHIB знизилася на 8.35% за останні 24 години, зниженням торгового обсягу на 16.73%. Однак, мем-койн піднявся на 41.4% за останні сім днів, відновлюючись після свого спадкового руху.

Цікаво, що за TradingView, RSI мем-койна в даний момент перебуває в області перекуплених активів, що означає, що купівельний тиск для SHIB надзвичайно високий. Крім того, за останні кілька тижнів спостерігається значне збільшення обсягу, що ще раз підтверджує, що інвестори збігаються купувати більше.

У цілому, цифровий актив на 63.58% нижче за його історичний максимум у $0.00008845, який мем-койн повинен пробити перед введенням в цінову область $0.0001. З іншого боку, Джейк Гагайн, відома фігура в криптосвіті, вважає, що актив тільки розпочинається. Він передбачає, що SHIB досягне вражаючої оцінки в мільярди доларів.

Відомості, наведені у цій статті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансових порад або будь-яких інших порад. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені у зв`язку з використанням згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується вжити обережності перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть