Прогнози на майбутню ціну Shiba Inu до 2024 року

Прогнози на майбутню ціну Shiba Inu до 2024 року

Shiba Inu: Експерти ринку діляться прогнозом на кінець 2024 року

Експерти ринку розкрили, яку ціну на Shiba Inu (SHIB) вони очікують в кінці цього року.

Shiba Inu залишається однією з найпопулярніших криптовалют на ринку, з численними припущеннями щодо того, якою буде її ціна в різні періоди в майбутньому.

З численних показників, що вказують на ймовірність того, що Shiba Inu збереже свій поточний короткостроковий розгін і досягне нових досягнень, входить його міцна кореляція з Bitcoin на рівні 0,92.

Ця кореляція може допомогти Shiba Inu пройти подібний шлях росту до Bitcoin, основного активу, який наразі торгується на своєму історичному максимумі (ATH) понад $72 000.

Наразі основна мета Shib Army - перегнати Dogecoin (DOGE) і прорватися через кілька ключових відміток в довгостроковій перспективі. Ось що експерти думають на 2024 рік. Прогнозована ціль Shiba Inu на 2024 рік

За висновками двох експертів, Shiba Inu ймовірно буде торгуватися між двома крайнощами з позитивним і негативним нахилом цінового тренду.

Александр Купцікевич, старший ринковий дослідник в FxPro, вважає, що у Shiba Inu є всі шанси не лише протестувати свій ATH у розмірі $0,00008845, а й зтерти одну нуль, щоб торгуватися так високо, як $0,0001 до кінця року.

Александр зауважив, що хоча Shiba Inu ймовірно не буде торгуватися так високо, як у ринковому циклі 2021 року, `він може прийняти майбутні хвилі крипторинку`.

Finder, коаліція фахівців галузі, не настільки оптимістично дивиться на майбутню ціну SHIB. Платформа встановила ціль на кінець року для Shiba Inu на рівні $0,00001, що означає, що цифрова валюта збирається знизитися на близько 34,26% від своєї поточної ціни $0,00003426. Контрбалансуючи прогнози SHIB

Крім того, Finder зауважив, що вони очікують, що ціни SHIB впадуть до рівня $0,000025 до 2025 року з легко позитивною цілью $0,000045 до 2030 року.

Однак, на відміну від Finder, інші аналітичні платформи, наприклад Changelly, є більш бичими в прогнозуванні того, що SHIB буде торгуватися за максимальною ціною $0,0005789421 до 2030 року.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть