Прогноз ціни криптовалюти Bonk до 31 березня 2024

Прогноз ціни криптовалюти Bonk до 31 березня 2024

Алгоритм машинного навчання передбачає ціну BONK до 31 березня 2024

Хоча бичачі атаки в криптовалютному секторі все ще відбуваються, Bonk (BONK) дещо сповільнив свій ріст після досягнення нового історичного максимуму (ATH) в початковому березні, але алгоритми машинного навчання та штучного інтелекту (AI) передбачають, що помірний ріст продовжиться.

Зрештою, Bonk може продовжити злегка зростати протягом решти місяця, можливо досягнувши позначки у $0.000034 до 31 березня 2024 року, як стверджує прогноз передбачення ціни від алгоритму перед тим на аналітичній платформі PricePredictions отриманої 11 березня.

Беручи до уваги поточну ціну токена на тему собаки, а також показники, такі як збіжність середнього руху (MACD), смузи Болінджера (BB), середній істинний діапазон (ATR) та інші, це означає, що алгоритм бачить, що Bonk збільшить свою ціну на 8,04% до цього часу.

Аналіз ціни Bonk

На жаль, перший токен-мем на тему собак, побудований на блокчейні Solana (SOL), на момент публікації торгувався за $0.00003147, що свідчить про зниження на 2,94% за останні 24 години, а також про падіння на 11,90% за останні сім днів, але також вражаюче зростання на місячному графіку у розмірі 136,07%, згідно з останніми данными про ціни, отриманими 11 березня.

Також варто зауважити, що настрій щодо BONK у його 1-тижневому технічному аналізі (TA) величезно оптимістичний, оцінюючи його як «сильну покупку» на осциляторах у зоні «сильних покупок» на 1 та середні рухи теж вказують на «сильну покупку» на 3.

З іншого боку, попередній ріст цін на Bonk співпав з загальною позитивною настроєм на ринку криптовалют та з тим, що основна криптовалютна біржа Robinhood Crypto, дочірня компанія фінансової компанії Robinhood, внесла його в список для вибраних європейських країн Європейського союзу (ЄС).

$BONK тепер доступний для торгівлі на Robinhood Crypto в обраних країнах ЄС!

Купуй, продавай та торгуй 24/7 через додаток та отримуй відсоток від своєї угоди у BTC (застосовуються умови).

Подивіться повний список доступних активів тут: https://t.co/FodrZLRXPA `Link`

Враховуючи всі обставини, особливо при дослідженні показників TA, Bonk може продовжити рух в напрямку, передбаченому вдосконалим машинним алгоритмом. Однак у цьому секторі ситуація може змінюватися наспроти, тому важливо провести власне дослідження перед інвестуванням значної суми грошей.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть