Недалекий вибух биків Cardano: мета - $1.5

Недалекий вибух биків Cardano: мета - $1.5

Top Analyst Says Cardano Now Plotting Explosive Move, Targeting $1.5

Видатний бик Cardano (ADA) Ден Гамбарделло вважає, що довгоочікуваний шокуючий ралі Cardano (ADA) тепер ближче, ніж будь-коли, черпаючи натхнення з попереднього бикового циклу.

Cardano SHOCKWAVE Is Near! (ADA Plotting EXPLOSIVE Move!)

У цьому відео я демонструю, як Cardano робить те саме, що робило в попередньому циклі, коли Bitcoin розбивав всі попередні максимуми.

На мою думку, це варто уваги!

Intro 00:00

Is ADA really behind? 00:50

Last… pic.twitter.com/ATSlFZrurQ — Ден Гамбарделло (@cryptorecruitr) 9 березня 2024 р.

Гамбарделло висловив це почуття в середовищі зростаючої тривожності, що напруга в спільноті ADA, що актив зазнає недооцінки, оскільки Bitcoin вже перевищив свій найвищий показник 2021 року. Натомість ринкова цінність Cardano в $0.7304 на 76,35% нижча від свого піку 2021 року в $3,10.

Однак Гамбарделло стверджує, що ADA добре виступає за своєю поточною ціною. Щоб підтримати свою позицію, він посилається на історичні патерни свічок Bitcoin і порівнює їх з Cardano.

Зокрема, Гамбарделло вказав на те, що Bitcoin пробив попередні булові двері ринку, перше випробувавши свій найвищий показник 2017 року в кінці 2020 року. Він зауважив, що Bitcoin переміщувався на рівні $18 тис. між листопадом і груднем 2023 року, перш ніж нарешті перейшов $20 тис. до середини грудня.

Гамбарделло провів паралелі з паттернами свічок, що Cardano інженеривав у той же період. Аналітик підкреслив, що ADA торгувався на рівні $0,093 в листопаді 2020 року, коли Bitcoin відкривав останній буловий сезон. Він підкреслив, що ціновий показник ADA був майже на 90% нижче від піку 2017 року Cardano вище $1,17.

З іншого боку, поточна ціна ADA на 76% нижче від свого ATH 2021 року в $3,10. У результаті Гамбарделло підкреслив, що Cardano працює оптимально і не відстає, як вважають деякі члени спільноти.

Більше того, Cardano повернув позначку в $1 за шістнадцять тижнів, зростаючи на 975,26% від значення $0,094 у листопаді. Зважаючи на цей історичний прецедент та спостереження, що ADA відтворює паттерн у пізній 2020 році, Гамбарделло стверджував, що вибух биків Cardano недалеко, спрямовуючи радість до $1,5.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, надається виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть