Технічний аналіз та відновлення активності: SHIB готовий до бикового вибуху

Технічний аналіз та відновлення активності: SHIB готовий до бикового вибуху

Биковий вибух для SHIB розкритий цього тижня
Ціна мем-криптовалюти Шиба Іну (SHIB) недавно зазнала помітних приростів, відображаючи загальну тенденцію ринку, оскільки інвестори спекулюють на можливий відновлення, схоже на зростання 2021 року.

Хоча монета пережила короткострокові корекції, криптоаналітик Алі Мартінес передбачає відновлення SHIB на основі технічних показників.

У дописі на X (раніше Twitter) 10 березня Мартінес запропонував, що SHIB готовий до бикового розриву цього тижня, посилаючись на рухи цін на чотиригодинному графіку.

Він зауважив, що на чотиригодинному графіку утворився симетричний трикутник і стійке закриття вище важливого рівня опори $0.000038 може спровокувати помітний вибух на 40%, приводячи SHIB до рівня $0.000052.

Проте, Мартінес попередив інвесторів слідкувати за рівнем підтримки $0.000033, оскільки його втрата може унедействити ставлення биків. Відновлення активності Shiba Inu

Поміж технічним аналізом, мережа SHIB зазнала відновлення активності, сигналізуючи про зновувиниклий інтерес і залучення до спільноти. Наприклад, за даними від аналітичної компанії IntoTheBlock, Shiba Inu зафіксувала приблизно 2 000% зростання активних адрес з лютневого середнього на пік у 21 000 5 березня.

Цей вибух у щоденній активності адрес підказує, що армія Шиби, віддана спільнота SHIB, знову активна.

Ураховуючи відсутність значних використань Шиба Іну, спільнота також розраховує на такі елементи, як сталий розвиток мережі, щоб здобути популярність. Деякі із заходів включають вижигання зайвих токенів SHIB для досягнення збільшеної корисності.

На цій лінії акаунт Shibburn X розкрив, що за останні сім днів вижгли 14 238 113 469 токенів SHIB. Це відзначає імпозантне зроси недельної швидкості вижигання на 6 478,69%.

На підсумок, окрім технічних показників, перспективи Shiba Inu також залежать від того, як рухається загальний ринок.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть