Технологічний трилер RZR: віддає гомагу кіберпанку

Технологічний трилер RZR: віддає гомагу кіберпанку

Дистопійний трилер RZR виблискує яскраво в Лос-Анджелесі. Навіть гроза не могла вщухувати екстаз навколо веб-серії RZR у стилі Web3. У дощовий четвер вечір, невелика група шанувальників зібралася на приватний перегляд нового трилера Девіда Бьянкі, який відбувся в офісі Лос-Анджелеса розробника метавсвіту The Sandbox.

Серіал на 8 епізодів від Exertion3 Films Біанкі та Gala Film почне стрімити в квітні на платформі стрімінгу Gala.

RZR обертається навколо головного персонажа, Грімма. Хакера, який лихом проклятий своєю минулею як солдата, що воював у ядерній війні, Грімм вирішує не лише вижити в темному майбутньому версії Лос-Анджелеса, а й використовувати передові нейротехнології та біохакінг, щоб підключити свій мозок безпосередньо до інтернету.

Я виросла на книжках, таких як `Неуромер` Вільяма Гібсона, `Снігоміт` Ніла Стівенсона і рольових іграх типу Shadowrun та Cyberpunk, тому було цікаво побачити RZR оживлену. Це нагадувало мені дистопійні шоу на каналі SyFy.

Біанчі сказав, що Ілон Маск надихнув його Neuralink, і RZR важко працює над виниклими технологіями, такими як NFT, блокчейн, криптовалюта, штучний інтелект та нейротехнології.

Починаючи з першого дзвона, сцена Біанчі Грімм намагається зробити отвір у своїй голові; Я зберегу вас від кривавих деталей. Потім шоу перескакує на шість місяців пізніше, і Грімм вижив у експерименті.

RZR чудово відображає світ, наповнений технологічними інноваціями з мінімальними спецефектами. Наприклад, Біанчі повідомив аудиторії, що бурав, який він використав у відкривальній сцені, був реальним, а не комп`ютерною графікою.

Світ криптовалют визначено є частиною RZR, з плакатами на Bitcoin, галереями NFT та зображеннями Сатоші Накамото в різних сценах. У Q&A після перегляду Біанчі зауважив, що всі цифрові та фізичні мистецтво для шоу були створені реальними веб3-митцями.

Разом з RZR, Gala Film представляє Містеріозні скриньки як спосіб для шанувальників спілкуватися з всесвітом RZR. Кожна коробка, за словами Біанкі, розблоковує ексклюзивний контент, забезпечуючи унікальний, інтерактивний досвід. Різноманітність в Голлівуді.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть