Объединение Клатюн и Finschia: создание веб-3 экосистемы

Объединение Клатюн и Finschia: создание веб-3 экосистемы

Клатюн та Finschia, який підтримується LINE, запропонували об`єднання блокчейнів

Клатюн (KLAY), мережа блокчейну 1-го рівня, підтримана південнокорейським інтернет-гігантом Kakao, та Finschia, основний блокчейн в Японії, розроблений мережею LINE, запропонували об`єднати два блокчейни - цей крок, як стверджують, може створити найбільшу веб-3 екосистему в Азії.

Фонд Клатюн та Фонд Finschia заявили в спільному заяві сьогодні, що намічають створення нового блокчейну, який підтримуватиме як EVM, так і CosmWasm. Якщо пропозиція буде схвалена, два фонди також об`єднаються в одну організацію.

Пара зауважила, що новий основний блокчейн успадкує інтеграцію Клатюн з KakaoTalk та інтеграцію Фінсчі з LINE - обслуговується базою користувачів понад 250 млн цифрових гаманців з більш ніж 420 децентралізованими додатками, зазначено в заяві. Kakao та LINE - це обидва провідні месенджери в Азії.

`Отримавши доступ до кожного користувача Kakaotalk та LINE, новий публічний блокчейн також виступить в ролі трампліна для IT- та розважальних підприємств Азії`, - заявили компанії.

Голосування щодо можливого об`єднання заплановано з 26 січня по 2 лютого. Потенціал для нового токена.

Компанії також запропонували новий токен для заміни існуючих KLAY та FNSA, рідних монет об`єднаних блокчейнів. Згідно з заявою, власники обох монет матимуть змогу обміняти їх на новий токен після його випуску.

Після оголошення про можливе об`єднання ціна KLAY за останні 24 години стрибнула на 31,8%, до $0,25 в 14:20 за Гонконгським часом, згідно зі сторінкою The Block. FNSA зросла на 22,6% до $34,74, показують дані.

`Користуючись поєднаною ​​досвідом обох фондів, запропонована токеноміка для цього нового національного внутрішнього токена буде акцентуватися на створенні стійкої вартості`, - заявили компанії. `Це досягається за допомогою нижчої базової інфляції та моделі знищення на 3 рівня, призначеної для зменшення кількості токенів при зростанні активності мережі`.

Фонди пояснили, що планують знищити 24% нових випущених токенів для `впровадження токеноміки без резервів`.

`Ми раді зробити перший крок до розблокування величезних синергетичних можливостей об`єднання публічних блокчейнів, розпочатих Kakao та LINE, які є провідними IT-компаніями в Азії`, - заявили Фонди.

`
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть