Обєднання Клатюн та Finschia: створення веб-3 екосистеми

Обєднання Клатюн та Finschia: створення веб-3 екосистеми

Клатюн та Finschia, який підтримується LINE, запропонували об`єднання блокчейнів

Клатюн (KLAY), мережа блокчейну 1-го рівня, підтримана південнокорейським інтернет-гігантом Kakao, та Finschia, основний блокчейн в Японії, розроблений мережею LINE, запропонували об`єднати два блокчейни - цей крок, як стверджують, може створити найбільшу веб-3 екосистему в Азії.

Фонд Клатюн та Фонд Finschia заявили в спільному заяві сьогодні, що намічають створення нового блокчейну, який підтримуватиме як EVM, так і CosmWasm. Якщо пропозиція буде схвалена, два фонди також об`єднаються в одну організацію.

Пара зауважила, що новий основний блокчейн успадкує інтеграцію Клатюн з KakaoTalk та інтеграцію Фінсчі з LINE - обслуговується базою користувачів понад 250 млн цифрових гаманців з більш ніж 420 децентралізованими додатками, зазначено в заяві. Kakao та LINE - це обидва провідні месенджери в Азії.

`Отримавши доступ до кожного користувача Kakaotalk та LINE, новий публічний блокчейн також виступить в ролі трампліна для IT- та розважальних підприємств Азії`, - заявили компанії.

Голосування щодо можливого об`єднання заплановано з 26 січня по 2 лютого. Потенціал для нового токена.

Компанії також запропонували новий токен для заміни існуючих KLAY та FNSA, рідних монет об`єднаних блокчейнів. Згідно з заявою, власники обох монет матимуть змогу обміняти їх на новий токен після його випуску.

Після оголошення про можливе об`єднання ціна KLAY за останні 24 години стрибнула на 31,8%, до $0,25 в 14:20 за Гонконгським часом, згідно зі сторінкою The Block. FNSA зросла на 22,6% до $34,74, показують дані.

`Користуючись поєднаною ​​досвідом обох фондів, запропонована токеноміка для цього нового національного внутрішнього токена буде акцентуватися на створенні стійкої вартості`, - заявили компанії. `Це досягається за допомогою нижчої базової інфляції та моделі знищення на 3 рівня, призначеної для зменшення кількості токенів при зростанні активності мережі`.

Фонди пояснили, що планують знищити 24% нових випущених токенів для `впровадження токеноміки без резервів`.

`Ми раді зробити перший крок до розблокування величезних синергетичних можливостей об`єднання публічних блокчейнів, розпочатих Kakao та LINE, які є провідними IT-компаніями в Азії`, - заявили Фонди.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути