Неймовірний ріст RNDR: нові ATH та перевищення TAO

Неймовірний ріст RNDR: нові ATH та перевищення TAO

RNDR перевищує TAO за обсягом ринку, забираючи трон монети AI

RNDR перевищує TAO за ринковою капіталізацією, здивувавши крипто-спільноту. Render Network революціонізує цифрове створення децентралізованими рішеннями для рендерингу GPU. Монети AI, включаючи RNDR, проявляють стійкість, перевершуючи у поточному ринковому циклі.

У середині триваючого бичого циклу на крипторинку, мем-монети та токени, пов`язані з штучним інтелектом, зробили значні кроки. Недавно RNDR, TAO та NMT досягли й перевищили свої історичні максимуми (ATH).

Особливо варто відзначити виступ Render (RNDR), часто називаний NVIDIA криптосвіту, який продовжує стрімко зростати, встановлюючи нові ATH майже щодня.

Удивленням є те, що RNDR тепер випередив Bittensor (TAO) за ринковою капіталізацією. Погляд інвестора підкреслює динамічну природу крипторинку та непередбачуві зміни серед монет AI. Рекомендація продовжувати досліджувати монети AI підкреслює потенціал для підйому серед міжкапіталізованих токенів AI поряд із встановленими голубими фішками.

Фундація Render Network, визнана провідним постачальником децентралізованих рішень для рендерінгу на базі GPU, стоїть на передній лінії перетворення процесу цифрового створення. Мережа безперешкодно з`єднує операторів вузлів з вільною обчислювальною потужністю GPU з артистами, які шукають масштабні можливості 3D-рендерингу в хмарі.

Поза послугами рендерингу Render надає платформу для розробки застосунків для зароджуваної цифрової економіки, включаючи штучний інтелект, управління цифровими правами (DRM) та нефункціональні токени (NFT).

За даними CoinGecko, RNDR недавно досягнув нового ATH у $12,61, пишаючись загальною ринковою капіталізацією у розмірі $4 600 034 431, з помітним зростанням на 167,2% за останні 30 днів. Паралельно TAO досягнув ATH у $757,60, досягши ринкової капіталізації у розмірі $4 551 202 452, з вирізним зростанням на 46,0% за останні 30 днів.

З підсиленням циклу ринку криптовалют трейдери очікують тривалої переваги монет AI, нетерпляче чекаючи нові ATH, які ці токени можуть встановити під час златого бичого бігу. Живе сектор монет AI залишається фокусом для аналітиків цін серед більш широкого бензопроводу крипторинку.

Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть