Binance протистоїть SEC: реакція на рішення у справі Ripple

Binance протистоїть SEC: реакція на рішення у справі Ripple

Binance протистоїть US SEC після рішення у справі Ripple, каже, що справа Wahi є поганим прецедентом

Підсудні Binance, Binance.US та співзасновник Чанпенг `CZ` Чжао подали спільну відповідь на позив клієнта U.S. Комісії з цінних паперів (SEC), намагаючись підкреслити важливість рішення за замовчуванням у справі нещодавнього вибуху на Coinbase у справі про інсайдерську торгівлю SEC проти Вахі в судовому позові Binance. Binance відповідь на до додаткової вагомості US SEC

У поданні до суду пізно 8 березня, Binance Holdings подала відповідь на повідомлення US SEC про додатковій вагомості. Адвокати Binance сказали, що рішення за замовчуванням у справі Вахі прийнято відповідно до жодного опозиції від підсудного Саміра Рамані в справі про інсайдерську торгівлю на Coinbase, і рішення просто повторювало статутні аргументи SEC.

Крім того, рішення судді Торреса в SEC проти Ripple Labs не було згадане у справі Вахі. Суддя Торрес відхилив претензію SEC про те, що сліпі продажі криптовалюти є `інвестиційними контрактами`. Справа Вахі також упустила рішення окружного суду в SEC проти Life Partners.

Комісар CFTC Керолайн Фам засудила широку класифікацію криптовалют як цінних паперів SEC в 2022 році. Крім того, SEC уклала угоду з іншими підсудними в справі Вахі після того, як вони оскаржили тлумачення SEC законів про цінні папери.

Binance просить суд відхилити спробу SEC використати рішення за замовчуванням у відповідь на спільну заяву Binance про відмову від позову.

Крім того, головний юрист Coinbase Пол Гревал вже відкинув, що рішення за замовчуванням у справі Вахі не є правомочним прецедентом для інших позовів або претензій до юрисдикції над криптовалютною індустрією.

Також читайте: Наступне велике оновлення Terra Luna Classic, чи зафіксує фьючерси ціну LUNC на рівні $ 0,0005? Binance зіткнеться з ще одним класичним позовом

Апеляційний суд Другого кілура у п`ятницю оживив колективний позов проти Binance та його засновника Чанпенга Чжао, скасувавши рішення нижчого суду про відхилення справи. Криптоінвестори стверджують, що вони купили цінні папери від Binance, включаючи токени ERC-20 EOS, TRX, ELF, FUN, ICX, OMG, та QSP, коли Binance використовувала сервери Amazon.

Хоча рішення не згадує, чи є певні криптотокени цінними паперами, ця справа може відновити деякі критичні питання, що стосуються юрисдикції та територіальної сфери дії законів про цінні папери США.

Крім того, рішення оживило в час, коли суддям потрібна чіткість щодо того, чи може торговля на вторинному ринку цифровими активами, які, як стверджено в рішенні за замовчуванням у справі Вахі, також мати наслідки.

Також читайте: Ціна Worldcoin (WLD) зросла на 45%, оскільки Сем Олтмен вітає членів ради директорів OpenAI

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть