Шиба Іну (SHIB) готується зняти ще один нуль

Шиба Іну (SHIB) готується зняти ще один нуль

Shiba Inu (SHIB) Хижаки встановили нову ціль, зриваючи ще один нуль після стрибка на 60%

Shiba Inu (SHIB) дивно продовжує зберігати свою стійкість понад рівнем опори в $0.00003, комбінуючи змішанку своїх фундаментальних аспектів з широкою ринковою гостротою. За поточний прогностичний вигляд ціни, Shiba Inu має намір зняти ще один нуль як наступне основне завдання, закріплене його хижаками, місію, що можна досягти, опираючись на його понад 60% стрибок протягом тижня (WTD).

На момент написання, Shiba Inu продається за $0.00003505, піднявшись на 4.05% за останні 24 години. Показники ціни показали цікаві тенденції протягом минулого тижня, піднімаючись з мінімуму $0.00001998 3 березня до максимуму $0.00004533 5 березня, приєднуючись до Bitcoin (BTC), як головної цифрової валюти, яка піднялася на своє перше визначне історичне максимальне значення (ATH) понад $69,100.

Поворот у ціні Shiba Inu став наслідком стрімкої реакції на продаж, оскільки більшість довгострокових HODLers здобули прибуток після вибуху монети на рівні, які не бачилися протягом двох років.

Ціна Shiba Inu піддається капітуляції зі захоплюючою тенденцією до покупок, показаною понад 36% стрибком обсягу торгів на рівні $4,796,986,307. Зламуючи ще один нуль

Для Shiba Inu його зростання було приголомшеним на дуже довгий час, і хоча він торгується за ціною, яку востаннє бачили в січні 2022 року, його амбіційна армія Shiba має більш високу мету. Скасування одиниці з його ціни виведе SHIB на торги за $0.0001, ціна, яка позначить нове ATH від попереднього показника на рівні $0.00008845.

З багатьма аналітиками, що прогнозують великий ралі вперед протягом поточного бикового ринкового циклу та позитивний оберт, який це матиме на альткоїни, Shiba Inu готова скористатися цими зовнішніми фундаментальними факторами для досягнення непривиданих рівнів. Його зростання також буде засаджене його швидкістю спалювання та діями китів у цілому.

Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть