Надання Китаєм пріоритету в квантовій технології: звіт

Надання Китаєм пріоритету в квантовій технології: звіт

Китай нарощує зусилля у сфері квантових обчислень, штучного інтелекту, оскільки змагання з США наростає: звіт. Китай планує посилити зусилля з підвищення місцевої технологічної самодостатності в галузі квантових обчислень і штучного інтелекту (AI), оскільки конкуренція з Сполученими Штатами зростає, як показує новий звіт.

Зведений урядовий звіт підкреслив необхідність для Китаю посилити свої місцеві здатності у виникаючих технологіях на тлі нарощуючих санкцій щодо ключового обладнання та технології від заходів з високим рівнем технологій.

`Ми повністю використаємо переваги нової системи для мобілізації ресурсів по всій країні для підвищення потенціалу Китаю для інновацій у всіх сферах`, - вказує урядовий звіт. Альфредо Монтуфар-Хелу очолює Китайський Центр Конференції та стверджує, що увага Китаю до виникаючих технологій є частиною зусиль Президента Сі Цзіньпіна просунути країну до глобального домінування. Він додав, що це відповідає минулорічній Центральній Економічній Робочій Конференції, яка акцентувалась на самодостатності у галузі технологій.

Окрім AI, звіт також розглянув квантові обчислення, закликаючи до більших інвестицій для того, щоб дати Китаю перевагу у швидко змінюючомуся секторі. Китай перебуває в змаганні зі США за квантову перевагу, як і з більшістю технологій. Проте, на відміну від AI, різниця в значно менша.

Гоу Гоупінг, провідний китайський вчений з квантових обчислень та законодавець, нещодавно наголосив на важливості цієї технології, заявивши: `Побудова незалежного ланцюга галузей для цього сектора стала одним із найважливіших пріоритетів Китаю`.

Квантові обчислення можуть мати широкі наслідки для військової потужності Китаю. Експерти вважають, що квантові комп`ютери можуть легко дешифрувати всі існуючі методи шифрування; вони навіть мають назву для дня, коли всі існуючі методи шифрування стануть непридатними - Q-день. Деякі експерти вважають, що цей день може настати вже на наступний рік.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть