Goldman Sachs підвищила рейтинг Coinbase до нейтрального через зростання цін на Bitcoin

Goldman Sachs підвищила рейтинг Coinbase до нейтрального через зростання цін на Bitcoin

Goldman Sachs підвищила рейтинг Coinbase до нейтрального, оскільки ціни на Bitcoin ростуть

7 березня інвестиційна фірма Волл-стріт Goldman Sachs (GS) змінила свою негативну позицію по відношенню до Coinbase, підвищивши позицію акцій COIN від продажу до нейтрального. Ця зміна позиції відбулася внаслідок недавнього зростання цін на Bitcoin, яке встановило новий історичний максимум у розмірі 69 225,37 доларів у середу. Goldman Sachs відреагувала на цей ралі цін, підвищивши цільову ціну на акції COIN з 170 до 282 доларів.

Чи підняв криптобум всі човни?

Ця корекція відображає визнання ринково-нейтральної стратегії в умовах поточного буму криптовалют, де менеджери портфеля намагаються отримати прибуток від рухів на ринку незалежно від напрямку.

Інвестиційний банк вважає за рахунок підвищення цін на крипторинку за останній час за підвищенням перформансу акцій.

`Незважаючи на обмежені варіанти використання крипто на сьогоднішній день, `бета` до руху цін значно перевищив будь-який альфа від відсутності прискорення роздрібної адопції з часом`, - сказав Уілл Ненс з Goldman Sachs.

Хоча позитивний ріст Coinbase очевидний, поближче до розгляду схожі акції компаній, які сильно інвестували в Bitcoin, показують пов`язаний тренд.

Компанії, пов`язані з Bitcoin, як Marathon та Microstrategy, зазначені на NASDAQ, також відчули стрімкий ріст своїх акцій з моменту початку руху Bitcoin.

Серед компаній, які скористалися ростом цін на Bitcoin, Майкл Сейлор MicroStrategy наразі є найяскравішою.

Ріст акцій MicroStrategy (MSTR) склав 132,70% за останній місяць, тоді як COIN спостеріг за зростанням на 94,06% за той самий період. Marathon (MARA), який наразі торгується за 23,45 долара, побачив найменший ріст у минулому місяці, реалізуючи невелике зростання на 8,67%.

Графіки цін на ці акції підтверджують кореляцію між трендами акцій та бумом Bitcoin.

Реакція цін на акції Coinbase приглушена, незважаючи на перехід Goldman Sachs до бичачої позиції та позитивні показники, які були викладені в їх звіті.

Акції COIN досі переживають приглушену реакцію, що свідчить про те, що ринок може залишатися нейтральним по відношенню до позитивних розвитків компанії.

Деякі очікувані розвитки, які можуть мати більш як нейтральний вплив на акції COIN, включають зростання цін на Bitcoin.

Інші ефекти, такі як збільшення денних обсягів торгів, що викликане участю роздрібної торгівлі, та фокус Coinbase на прибутковості через збільшення доходів, збереження частки ринку, контроль над витратами та користи від вищих процентних ставок, не можуть бути проігноровані.

Coinbase переживає непередбачуваний торговий трафік на своєму платформі з моменту початку ралі Bitcoin.

Важливо: Coinbase заявляє, що `деякі користувачі можуть відчути збільшену латентність` та бачити інтермітентні баланси у розмірі 0 доларів.

Додатковий текст.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть