Криптовалютний Супер ПАК на $85 млн турбується про сенатські гонки

Криптовалютний Супер ПАК на $85 млн турбується про сенатські гонки

КРИПТОЗАТВЕРЖЕННИЙ СУПЕР ПАК НА $85 МІЛЬЙОНІВ, ЗАКРІПЛЕНИЙ COINBASE, НАПРАВЛЯЄ СВІЙ ПОГЛЯД НА СЕНАТСЬКІ ГОНКИ

Після витрати понад $10 мільйонів на успішну акцію з поразки демократичного кандидата в Сенаті США в Каліфорнії на цьому тижні, багатий на готівку супер ПАК, фінансований крипто-елітою, спрямовує свій погляд на кілька інших ключових сенатських гонок, які можуть визначити баланс сил в Конгресі.

ПАК Fairshake буде акцентувати свої зусилля на решті циклу виборів у чотирьох гонках в Сенат США в Огайо, Монтані, Меріленді та Мічигані, підтвердив речник Fairshake Джош Власто для Decrypt.

Fairshake, який зібрав понад $85 мільйонів до цього часу, головним чином від гравців криптовалютного ринку Coinbase, Ripple Labs та Andreessen Horowitz, витратить кошти на рекламні кампанії в загальній промисловості Сенатских виборах в Огайо та Монтані, а також на демократичних первинних виборах до Сенату в Меріленді та Мічигані.

Важливо зауважити, що Fairshake ще не оголосив, що підтримуватиме кампанії проти зазначених двох сенаторів. Замість цього, ПАК лише заявив, що він матиме присутність, одним чи іншим чином, у їх загальних виборчих гонках — вказуючи на те, що Браун або Тестер все ще теоретично можуть отримати підтримку ПАК, якщо вони достатньо швидко змінять свої позиції на користь криптовалют.

У Мічигані Fairshake втрутився в демократичні первинні вибори до Сенату у серпні, де конгресменка Еліса Слоткіна веде боротьбу. Слоткіна, яка мало говорила публічно про криптовалюту, крім того, що політики мають розкривати свої власні операції з криптовалютою, змагається з кількома демократичними конкурентами, включаючи актора Хілл Харпера, який раніше запустив додаток, призначений для того, щоб спонукати людей кольору включатися у криптовалюту.

В підприємстві Меріленда у травневих демократичних первинних виборах до Сенату Девід Троне, співзасновник гігантського роздрібного магазину алкоголю Total Wine, зустріне Анджелу Ешбрукс, місцеву політикантку. Жоден з кандидатів не згадує криптовалюту на своєму сайті кампанії або, здається, не робив публічних заяв на цю тему в минулому.

Також Fairshake ще не оголосив, кого він підтримуватиме в Мічигані або Меріленді, лише тої, що він братиме участь в цих первинних.

З демократами наразі тримають в руках крайньо тонкий відсотковий більшість 51-49 в Сенаті, будь-які обороти в цих чотирьох гонках можуть легко нахилити терези влади у Вашингтоні.

Окидаючи готівкою криптоіндустрії, керівництво Fairshake видається впевненим, що воно може забезпечити те, що будь-хто перемагає у листопаді, буде агітувати за створення та ухвалення довгоочікуваних регулятивних стандартів для криптовалютного ринку.

“У нас буде ресурси, щоб впливати на гонки й структуру установ на кожному рівні,” сказав Власто з Fairshake. “І ми будемо стратегічно використовувати ці активи, щоб максимізувати їх вплив, щоб побудувати стійку, біпартійну коаліцію криптоіндустрії та блокчейну.”

Відредаговано Ендрю Хейвордом

SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть