Dogecoin: Можливість досягнення $1 за патерном

Dogecoin: Можливість досягнення $1 за патерном

Аналізатор пояснив, що Dogecoin може досягти $1, якщо для нього повториться історія. Ось коли саме це може статися для DOGE. Dogecoin нещодавно почав виходити за межі паралельного каналу.

У новій публікації на X аналітик Алі обговорив можливий результат для Dogecoin на основі історичної патерну. Нижче наведено графік щотижневої ціни мемкойна, поділений аналітиком, який показує схожий патерн, яким актив слідував протягом років.

Як підкреслив Алі на графіку, перед обома попередніми двома великими хмарами стотають тижневої ціни Dogecoin консолідувалася всередині конкретного паралельного каналу на помітний час.

«Паралельний канал» тут вказує на патерн в технічному аналізі (TA), складений з двох паралельних трендліній всередині яких ціна активу консолідується. Паралельні канали можуть бути різних типів, таких як зростаючі та спадні, але в контексті поточної дискусії, канали паралельні до вісі часу є важливими.

Верхня трендлінія в такому патерну малюється, з`єднуючи між собою вершини, тоді як нижня лінія з`єднує днища. Коли ціна повторно тестує одну з цих ліній, зворотний рух ймовірніший.

Це означає, що повторне тестування верхньої лінії може зірвати узгір`я та спричинити проходження активу через корекцію. Так само, нижня лінія може бути джерелом підтримки та допомогти ціні розвернутися назад вгору.

Проте вибивання з будь-якої з цих ліній може позначати продовження тренду в тому напрямку. Графік показує, що коли щотижнева ціна Dogecoin бачила вибійки, подібні до цих, із відповідних консолідаційних каналів, останні два рази, вона проходила хмаральні рухи.

В останні кілька років, здавалося б, DOGE знову пройшов подібний період консолідації, як у попередні два рази, і нещодавно монета виходить.

Алі вказав на потенційну траєкторію, яку могла б пройти Dogecoin за графіком на основі передумов, створених цими останніми двома хмарними ходами. «Це може звучати дико, але якщо історія слугує вказівкою, Dogecoin $ DOGE може досягти $1 до середини квітня!» каже аналітик.

З поточної ціни криптовалюти такий розбіг вказує на зростання більше ніж на 488% для мемкойна менше ніж за місяць і пів. Очевидно, що хмаральний рух, подібний до цього, був би дуже вражаючим, якщо він реалізується.

Цікаво, який траєкторію обере Dogecoin зараз, коли він, здається, вийшов з свого довготривалого паралельного консолідаційного каналу. Ціна DOGE

Під час написання Dogecoin торгується навколо $0.17, що становить зростання на 36% за останній тиждень.

Виглядає так, що ціна монети впала в боковий рух в останні декілька днів | Джерело: DOGEUSD на TradingView

Зображення від Crystal Mapes на Unsplash.com, графіки від TradingView.com Відомості: Стаття надана виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думку NewsBTC щодо придбання, продажу чи утримання будь-яких інвестицій, і природно вкладення несуть ризики. Рекомендується провести свої дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, виключно на свій страх і ризик.

Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть