Зростання ціни BNB до 2-річного максимуму на фоні відновлення Binance

Зростання ціни BNB до 2-річного максимуму на фоні відновлення Binance

Ціна BNB стрімко зростає до 2-річного максимуму, оскільки Binance починає відновлювати втрачений розмах

Нативний токен ланцюга BNB, $BNB, побачив стрімке зростання своєї ціни до 2-річного максимуму в контексті загального ралі криптовалютного ринку, при цьому ведуча криптовалютна біржа Binance втратила розмах протягом останніх кількох місяців і зараз, здається, починає одужувати.

BNB зросла на понад 17,7% за останній тиждень та на понад 50% з початку року, незважаючи на останні виклики, спостережені в її просторі децентралізованих фінансів та на Binance.

Діаграма BNBUSD через TradingView

Згідно з останнім звітом Exchange Review від CCData, Binance змогла зберегти свою позицію найбільшої криптовалютної біржі протягом спадного ринку, а в січні зареєструвала обсяг торгівлі свопами на $437 мільярда після зростання на 2,73%, що означає, що її ринкова частка становила 31,3%.

Щодо обсягів похідних торгів, Binance продовжувала домінувати з часткою 46,3% від загальних обсягів похідних. Однак біржа втратила ринкову частку як у сівопах, так і в похідних, за даними звіту.

Згідно з представником Binance, процитованим TechCrunch, її міжнародна біржа в лютому досягла найвищого обсягу торгів за останні шість місяців, оскільки відновлюється.

Binance стикалася з проблемами у кількох секторах протягом останніх кількох місяців, з двома вищими керівниками фірми, недавно затриманими в Нігерії, коли країна намагалася стримати спекуляції в своїй фіатній валюті наірa. У відповідь Binance видалила послуги з нігерійською наірa.

В США криптовалютну біржу в минулому році вдарили великим позовом від Комісії з цінних паперів та бірж, що призвело до `краху` торгових обсягів платформи в США, які скоротились на близько 75% після руху регулятора. Binance і її співзасновник Чанпенг Джао визнали свою провину в відмиванні грошей і заплатили штраф у розмірі 4,3 мільярда доларів від Департаменту юстиції США.

Останньою ініціативою біржі стало випуск нового аромату під назвою `CRYPTO` з метою залучити більше жінок у простір криптовалют як частина святкувань Міжнародного жіночого дня.

Проте BNB не обмежується лише Binance та її підтримкою криптовалюти. У просторі децентралізованих фінансів (DeFi), ланцюг BNB побачив стрімке зростання загальної заблокованої вартості на понад 44% за останній місяць, згідно з DeFiLlama, оскільки зростає вартість цифрових активів у її протоколах.

У термінах BNB, загальна заблокована вартість на ланцюгу BNB зменшилася приблизно на 3,3% з початку року, з приблизно 11,18 мільйонів BNB до трохи понад 10,8 мільйонів на момент написання цього тексту.

Зображення за допомогою Unsplash.

Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть