Найкращі мем-койни з потенціалом: аналіз ціни SHIB, FLOKI, BONK, DOGE та WIF

Найкращі мем-койни з потенціалом: аналіз ціни SHIB, FLOKI, BONK, DOGE та WIF

5 найкращих мем-койнів з потенціалом наростання в довгостроковій перспективі

Протягом останніх кількох тижнів мем-койни активно зростали, випереджаючи практично усі інші сектори криптономіки. Хоча булішний рух трохи сповільнився, здавалося, що монети не припинили зростання.

Наприклад, дані з CoinMarketCap показали, що ціна Shiba Inu (SHIB) зросла на 5,33% за останні 24 години. Floki (FLOKI) виріс на 30,19%, тоді як Bonk (BONK) відновився до рівня $0,000031.

Інші, включаючи Dogecoin (DOGE) та dogwifhat (WIF), побачили зростання їхньої вартості на 6,35% та 9,94% протягом того ж періоду. Якщо мем-койни збережуть цей рух, ціни можуть продовжувати зростати. Однак важливо оцінити це з технічного кута зору SHIB

На 4-годинному графіку ведмеді протистояли спробі підняття ціни SHIB до $0,000035. Проте бики здавались браузінгу на підтримку $0,000032, щоб гарантувати успішність спроби.

Більше того, група Болінджера (BB) показала, що волатильність навколо токену залишалась надзвичайно високою. Із розширенням рейнджів, індикатор показав, що SHIB може піднятися вище, ніж $0,000042. Проте це станеться тільки у випадку, якщо токен зможе прорватися згори підтримки на рівні $0,000037.

Проте потенційні коливання ціни також можуть призвести до відступу. Якщо продажі посиляться, SHIB може зісковзнути нижче $0,000030. Крім того, показник RSI залишався плоским, що свідчило про нерішучість трейдерів. З таким рухом SHIB може продовжувати консолідуватись.

З технічного погляду чудовий осцилятор (AO) вийшов із від`ємної зони і становив 0,000016 на момент публікації. Перехід в позитивну зону означав, що моментум FLOKI зростав.

Щодо руху цін, покази AO можуть передбачати вищу ціну для мем-койну. Якщо це так, ціна FLOKI може досягти рівня $0,000025. Крім того, Coin Edition також розглянула збіжність рухомих середніх (MACD).

На момент публікації, показник MACD був позитивним, що вказувало на булішний рух для токену. Якщо це залишиться таким, ціна FLOKI може зрости на понад 30% протягом наступних тижнів.

4-годинний графік BONK/USD був схожий на SHIB. На момент написання цієї статті ціна BONK становила $0,000030. За показником Supertrend сигнал на продаж з`явився на рівні $0,000038, і це було однією з причин падіння ціни BONK.

Проте індикатор Supertrend висвітлив інший сигнал на купівлю. Але цього разу він був на рівні $0,000027. Тому, якщо BONK впаде вниз, трейдери можуть знайти гарну точку входу на рівні $0,000027, перш ніж ціна відновиться.

Подібно до SHIB, RSI на графіку BONK відображав коливання в рішенні про купівлю чи продаж. Тому ціна може торгуватися в бічному каналі протягом певного часу, перш ніж вибореться вище.

На момент написання, Dogecoin продавався по ціні $0,16. Однак вказівки від Експоненційного Рухомого Середнього (EMA) показали, що вартість може зрости вище. Це через те, що 20 ЕМА (синій) перетнула 50 ЕМА (жовтий).

Цей тренд вважається булішним. Проте, щоб уникнути інвалідації, ціна DOGE повинна залишатися вище обох ЕМА. Якщо DOGE впаде нижче $0,15, булішний прогноз може бути інвалідований.

Проте незміна ціни може підняти DOGE вище. У вкрай булішому випадку, Dogecoin може торгуватися вище $0,21.

На момент публікації WIF перевищила свій історичний максимум. Незважаючи на зростання цін, RSI показав, що WIF не перекуплений. Згідно з 4-годинним графіком, показник RSI становив 62,95, вказуючи на гарний потік купівельного імпульсу для мем-койну.

Якщо купівельний імпульс продовжуватиметься зростати, тоді ціна WIF може продовжити коливатися вгору. Якщо це так, WIF може розгорнутися до рівня $3.

Однак Chaikin Money Flow (CMF) впав в негативну зону. Якби CMF був позитивним, це означало б збільшення потоків капіталу, що мало призвести до зростання вартості.

Тому негативне значення CMF свідчило про те, що учасники ринку виводили ліквідність із WIF. Якщо капітал повернеться, то ріст WIF до $3 може бути підтверджений. Якщо ні, ціна може коливатися між $2 і $2,5.

Висновок: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради чи поради будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачі рекомендується бути обережними перед проведенням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть