Ціна Dogecoin коливається на шляху до $1

Ціна Dogecoin коливається на шляху до $1

Ціна Dogecoin метається на $1, оскільки конкуруючі мем-койни стають привабливими. Після нестабільності та високої волатильності на початку цього тижня ціна Dogecoin піднялася до $0.1667 у п`ятницю. Найбільший мем-койн оновив булішний настрій в середовищі нової хвилі мем-койн хайпу. Топові мем-койни, такі як Shiba Inu та Pepe, значно підскочили на минулому тижні, забезпечуючи інвесторам, що сектор далекий від мертвої точки.

Ціна Dogecoin зберігає 10% зростання за останні 24 години на фоні 100% скачку за 30 днів, за даними CoinGecko. Протримавши шторм цього тижня, підсилили ухил вгору підтриманий підтримкою на рівні $0.13. Масивний сплеск торгівельного обсягу до $3.2 мільярдів відображає ростуть інтерес інвесторів до токена, спрямованого на $1 до половинування біткоїна.

Dogecoin також займає місце серед десятки криптовалют, посідаючи 9 місце за капіталізацією ринку в розмірі $23.9 мільярдів. Оцінка технічної структури ціни Dogecoin, як бики спрямовуються на $1.

Ціна Dogecoin плаває вище щоденного відкриття на рівні $0.1579. Хоча всі чотиригодинні свічки закриваються вище цього рівня, DOGE здається ломитися через конгестію продавців на рівні $0.17.

Бикам належить складна задача підняти довіру у напрямку ухилу вгору, починаючи з прориву вище основної перешкоди на рівні $0.2. Крім короткострокового опору на рівні $0.17, ще одна конгестія на рівні $0.18 загрожує зменшити хвостову силу.

Інтрадейні трейдери, які розглядають нові позиції в DOGE, можуть бажати стежити за обвалами, особливо зараз, коли надмірний тиск зверху наближається.

Спільна підтримка на рівні $0.1606, сформована 20-денним експоненційним ковзаючим середнім разом з рівнем Фібоначчі 38.2%, є потенційною зоною попиту.

Якщо Dogecoin перенапружить корекцію, існує кілька рівнів, на які бики можуть покластися для зменшення інтенсивності падіння, включаючи зростаючу тенденцію та 50-денний експоненційний ковзаючий середній (червона лінія на графіку).

З фундаментальної точки зору Dogecoin готовий продовжувати ралі, спрямовуючи увагу на новий рекордний максимум. Аналітика блокчейну IntoTheBlock показує велике зростання кількості активних адрес.

Активні адреси складаються з гаманців, які взаємодіють з блокчейном, надсилаючи чи отримуючи токени. З лютневого мінімуму приблизно 97,000, ця група адрес наразі перевищує 191,000.

Нововинайдені адреси відображають той же ентузіазм, зростаючи з приблизно 28,000 до 116,000 за цей період.

Постійний ріст активності мережі підтримує булішну перспективу Dogecoin. Тому трейдери можуть розглядати накручування DOGE під час руху в бічному русі між підтримкою на рівні $0.16 та опором на рівні $0.17, оскільки наступний рух ймовірно перестрибне позначку $0.2 та спровокує FOMO на шляху до $1 в довгостроковій перспективі.

Пов`язані статті
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть