Прогноз на майбутнє Dogecoin: $1 до середини квітня

Прогноз на майбутнє Dogecoin: $1 до середини квітня

Аналітик передбачає дику динаміку для Dogecoin, щоб досягнути мільйон доларів

Досвідчений аналітик Алі Мартінес вважає, що ціна Dogecoin може стрімко піднятися до $1 до середини квітня, посилаючись на історичні прецеденти.

Dogecoin показав велику силу відновлення з моменту повернення бикового тренду на ринку криптовалют. Цей актив, натхненний мемами, виріс на понад 114% лише за останній місяць і торгується на рівнях цін, які останній раз були побачені ще з початку 2022 року.

Незважаючи на прогрес, Dogecoin все ще торгується на 77% нижче свого історичного максимуму в $0.73. Інвестори продовжують дивуватися, чи зможе DOGE подолати цей ATH, а можливо, навіть перетнути відмітку в $1 вперше в своїй історії.

Популярний аналітик Алі Мартінес передбачає, що Dogecoin може досягнути таких високих чисел швидше, ніж очікувалося, якщо історичні тенденції продовжуються.

У своєму останньому оновленні аналітик показав, що поточна ринкова динаміка Dogecoin відображає схожі дії, які відбулися між 2016 та 2017 роками, а також між 2020 та 2021 роками.

Після цінового консолідації в ці періоди Dogecoin встановив нові історичні максимуми, результат, який також може статися у цьому циклі. Графік аналітика також продовжує часову шкалу, протягом якої Dogecoin перевищує свій попередній максимум та досягає нових рівнів. Це може звучати дико, але якщо історія є вказівником, то #Dogecoin $ DOGE може досягти $1 до середини квітня! pic.twitter.com/UAgldPcDbh

Порівнюючи історичні події з поточними ціновими рухами, Алі Мартінес передбачає, що Dogecoin може досягти $1 до середини квітня 2024 року. Такі цінові дії також вимагатимуть, щоб більший ринок криптовалют побачив помітний рух. Чи може DOGE дійти до $1 незабаром?

Хоча не існує незаперечний спосіб передбачити ціну Dogecoin, переміщення до $1 представляє значний бар`єр, який криптовалюта може мати проблеми подолати в найближчі терміни. Причина в тому, що це не так вже й просто.

Перехід до $1 поставить капіталізацію Dogecoin у розмірі $143 мільярдів, майже у шість разів більше, ніж поточна ринкова вартість в $24,5 мільярдів. Оцінка у розмірі $143 мільярдів буде майже на 40% вище, ніж пікова капіталізація Dogecoin в розмірі $88,9 мільярдів.

Однак непередбачуваний характер крипторинку означає, що перехід до $1 може бути нецілковито недосяжний для Dogecoin, враховуючи його широку інвестиційну спільноту.

Тим часом криптовалюта торгується на рівні $0.171 і потребуватиме стабільної роботи у наступні кілька днів, щоб почати робити такі привабливі прогнози дійсності.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть