Дорога Джастина Сана на $28 млн до нікуди

Дорога Джастина Сана на $28 млн до нікуди

Подорож Джастина Сана на $28 мільйонів до нікуди

Багато людей можуть згадати `найгірший відпочинок`. Можливо, це була родинна поїздка на машині, яка завершилася тим, що всі ненавиділи одне одного, можливо, було кілька пропущених рейсів або навіть несподіване розставання по дорозі до екзотичного місця призначення. Однак ніщо з цього не зрівняється з тим, що, мабуть, може бути найдурніша подорож усіх часів - відпустка на $28 мільйонів у нікуди, яку він оплатив Джастін Сан у 2021 році.

Засновник блокчейну Tron і серійний крипто-підприємець Сан, який також оплатив обід з Уоррен Баффетом і став короткочасним представником для Світової торговельної організації (WTO) в Гренаді, витратив $28 мільйонів, щоб перемогти на аукціоні, який дав йому перший пріоритет щодо подорожі в космос через Blue Origin.

Якби він з`явився на початковий запуск, його б супроводили Джефф Безос і його брат Марк, але, мабуть, був конфлікт у графіку.

На жаль, важко вірити в простий конфлікт у графіку, враховуючи, що Blue Origin виконала загалом шість польотів з екіпажем до суборбітального простору - ні один з яких не мав на борту Сана.

Сан також декілька разів відкладав свій обід на кілька мільйонів доларів, виграний на аукціоні, з Уорреном Баффетом, перш ніж нарешті зустрівся з мільярдером. Підприємець стверджував, що страждає від каміння в нирках і не може подорожувати.

Важко оцінити відмову від уже оплаченої подорожі в космос.

Сан, здається, відмовився від більшості своїх зв`язків з материковим США і відмовився з`явитися на шість запусків Blue Origin. Випадково, він також опинився усередині численних позовів та судових справ, з випробуванням SEC, що скоро розпочнеться, і рядом цивільних позовів, деякі з яких вже були врегульовані.

Невідомо, чи втратив Джастін Сан бажання подорожувати в космос, чи вирішив ніколи більше не ступати на американську землю. Protos звернулись і до Blue Origin, і до Сана для коментаря, але не отримали відповіді.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть