Ціна Arbitrum готується вибухнути на 12%

Ціна Arbitrum готується вибухнути на 12%

Arbitrum price готується вибухнути на 12%, якщо Ethereum дотягне $4,000

Arbitrum ціна зараз стоїть майже на 50% від річних мінімумів і готується піти на північ на сигнал Ethereum ціни. ARB може зрости на 12% і виходить за межі піку 11 січня на $2.4250, з увагою на $2.6000. Прорив та закриття нижче $1.7307 призведе до утворення нової нижньої точки, але це відхилить позитивну тезу.

Ціна Arbitrum (ARB) торгується з однозначною булішною тенденцією, але продовжує консолідуватися в межах діапазону. Підвищений потенціал для Ethereum Layer 2 (L2) токену може бути оновлений, якщо ціна ETH дотримається рівня психологічного рівня $4,000, і ARB може скористатися виникненням ліквідності в ETH.

Arbitrum ціна очікує вибуху на 12%

Ціна Arbitrum (ARB) стикається з миттєвим опором через блокаду $2.2017, яка виводить ринок на вершину діапазону від $1.7307. З міцною підтримкою внизу через 50-денне просте рухоме середнє (SMA) на рівні $1.8989, ціна ARB може пробити блокаду $2.2017, відкривши шлях до розширення на північ.

Переведення рівня опори $2.2017 в підтримку встановить тон для розширення ціни Arbitrum до піку $2.4250, рівні останньої перевірки 11 січня. Такий крок становитиме 12% зростання вище поточних рівнів.

У високоризиковому випадку ціна Arbitrum може перебрати цей максимум діапазону, щоб встановити ще одну місцеву вершину на психологічному рівні $2.6000.

Зверніть увагу на зростаючий індекс відносної сили (RSI), який свідчить про зростаючий попит. Індикатори обєму також є булішними, що свідчить про зміцнення тенденції. Вони підкріплюють позитивну тезу.

ARB/USDT 1-денна діаграма метрики on-chain, що підтримують булішну тезу ціни Arbitrum

По-перше, метрики соціальної домінантності та соціального обсягу падають, що є булішним, оскільки це означає, що проект ARB не є перехоплений хайпом. Коли навколо проекту збирається занадто багато шуму, ціна зазвичай йде в іншому напрямку.

Також кількість щоденних активних адрес, створених для ARB, що ефективно вказує на взаємодію аудиторії, зросла, так само як і активність розвитку в мережі. З більшою кількістю адрес, задіяних у ARB, разом з поступами в мережі, ця метрика є позитивним каталізатором для L2 токену.

Метрика кількості трансакцій китів для транзакцій, що перевищують $100,000, також показала значні скачки протягом останніх кількох місяців. Це разом із зростанням обсягу є булішною фундаментальною ознакою.

З іншого боку, якщо трейдери почнуть реалізовувати отримані прибутки, ціна Arbitrum може знизитися, спершу втративши підтримку через 50-денне SMA на рівні $1.8989. Подальше падіння може відправити ціну ARB на підтримку $1.7307, нижче якої ціна ARB створить нову низьку точку під 200-денним SMA на рівні $1.6867. Це анулюватиме булішну тезу.

Cryptos feed

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть