Нове рішення Injective: inEVM для Ethereum і Solana

Нове рішення Injective: inEVM для Ethereum і Solana

Ціна INJ зросла на 13%, оскільки Injective представив `inEVM`, очікується інтеграція з Ethereum та Solana

У нещодавньому оголошенні протоколу Layer 2 (L2) Injective (INJ) досяг важливого досягнення з випуском свого рішення inEVM Layer 2 rollup на mainnet. Ця технологія внесла середовище Ethereum Virtual Machine (EVM) в екосистему Injective, що відкриває нові перспективи для розробників та взаємодії блокчейнів.

Інтегруючись з Ethereum (ETH), Cosmos (ATOM) та Solana (SOL), inEVM створює багатоцепову екосистему, яка поєднує переваги різних середовищ віртуальних машин. inEVM для Ethereum, Cosmos та Solana

Згідно з оголошенням від 7 березня, InEVM, що означає рішення inEVM Layer 2 rollup, дозволяє розробникам створювати застосунки з використанням мови програмування Ethereum Solidity в межах платформи Injective.

Ця технологія з`єднує різні мережі блокчейнів, досягаючи композадності між Cosmos та Solana. InEVM використовує Caldera як провайдера rollup, Hyperlane як шар обміну повідомленнями, LayerZero для передачі даних та активів, Celestia як шар доступності даних (DA) та Pyth як постачальника оракулів.

Ці співпраці, як повідомляється, були розроблені для забезпечення `безпечного та надійного` середовища для розробників для розгортання їхніх проектів.

Крім того, інтегруючи inEVM, Injective дозволить розробникам Ethereum приєднуватися до своєї платформи, зберігаючи при цьому сумісність з широким простором блокчейну.

Як було оголошено, розробники тепер можуть скористатися перевагами Injective, включаючи швидкість транзакцій протоколу, майже нульові комісії та доступ до мережі міжблокчейнової комунікації (IBC).

Протокол також стверджує, що InEVM послужить пісочницею для розробників, які ознайомлюються з широкою екосистемою Injective, надаючи міст між світом EVM Ethereum та основою WebAssembly (WASM) Injective.

Ще одною ключовою функцією Injective`s inEVM є заявлена інтеграція з Caldera, Hyperlane, LayerZero, Celestia та Pyth, що забезпечує сумісність з існуючими стандартами розумних контрактів, інфраструктурою та оракулами.

Ця інтеграція спрямована на полегшення взаємодії та співпраці між середовищами віртуальних машин, відкриваючи шлях до `єдиної блокчейн екосистеми`.

У релізі зазначається, що розробники також скористаються можливістю створювати синергії та використовувати переваги Ethereum, Cosmos та Solana, зберігаючи справжню композадність та взаємодію.

На завершення, протокол оголосив, що кілька проектів вже прийняли inEVM та були розгорнуті на платформі Injective. Серед них варто відзначити протокол позики TimeSwap, який залучив значні інвестиції понад $200 мільйонів від інвесторів, включаючи Polychain Capital, Delphi Digital та Bain Capital Crypto. Крім того, Thetanauts, протокол варіантів on-chain, також вирішив побудувати на основі inEVM.

В даний момент місцевий токен INJ Injective помітив помітний підйом ціни після замедлення та падіння на 3% за останні сім днів. В даний момент INJ торгується на рівні $43.20, що становить понад 13% після оголошення про запуск inEVM Injective.

Це означає продовження позитивного тренду токена, зафіксованого протягом інших таймфреймів. Токен показав вражаючий ріст понад 1240% з початку року, 37% за останні 30 днів та 23% за останні чотирнадцять днів, що призвело до досягнення токеном свого поточного історичного максимуму (ATH) у розмірі $46 2 березня.

Зображення виділено з Shutterstock, графік з TradingView.com

Попередження: Стаття надана виключно для навчальних цілей. Вона не представляє думок NewsBTC щодо покупки, продажу або утримання будь-яких інвестицій, і, звичайно, інвестування несе ризики. Рекомендується провести своє власне дослідження перед ухваленням будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, виключно на свій страх і ризик.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть