Неперевершений ріст ціни Fetch.ai: аналіз і прогноз

Неперевершений ріст ціни Fetch.ai: аналіз і прогноз

Fetch.ai price: Для більшості основних криптовалют березень виявився досить волатильним, оскільки ралі ціни на біткоїн до нового історичного максимуму в $69000 відзначив негайний реверс. При цьому BTC продемонстрував стійкість вище $60000, декілька альткоїнів, що хитаються у невизначеності, вказують на можливість нової фази корекції.

Незважаючи на надмірну пропозицію, Al-токени змогли відбитися вище, підтримуючи свій позитивний тренд. За останні два дні вартість монети Fetch.ai виріса на 62% і встановив новий історичний максимум на рівні $2.85.

Аналіз щоденного графіка показує, що вартість монети Fetch.ai відзначила параболічний ріст у лютому. Від останнього коливання до низького рівня в $0.524 ціна монети зросла до поточного торгового курсу $2.6, що відображає 406% зростання.

Таке зростання також було зафіксовано в інших AI-пов`язаних токенах, таких як Near Protocol, який зріс на 130%, RNDR на 150% та SingularityNET на 344%. Крім того, недавню позитивну динаміку цього сектора порівняно з іншими можна пояснити наближенням конференції NVIDIA 2024 GTC AI, запланованої на 18-21 березня. Подія, присвячена останнім досягненням у сфері технології GPU, штучного інтелекту та їх застосування у різних сферах, суттєво вплине на світ AI-токенів та криптовалют.

Вартість FET наразі торгується на рівні $2.65 і недавно подала сигнал на вибірку з горизонтального рівня підтримки на рівні $2.18. Підтримка цієї підтримки може продовжити поточне відновлення до $2.83, а потім до $3.5.

Подія спонукала до висновку, що ринкові гравці сприятливо ставляться до тривалого тренду відновлення вартості монети Fetch.ai, з меншою ймовірністю для вершини. Технічний індикатор Рівні опору: Традиційний рівень опору на щоденному графіку показує, що зростаюча ціна може зіткнутися з надмірною пропозицією на рівнях $2.83 та $3.5. Індекс відносної сили: щоденний RSI (91%) зростаючий на зоні перекупленості вказує на те, що ціна FET час від часу може відступити, щоб відновити тренд відновлення.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть